Ileana Sterp este disperată! Sora lui Culiță nu știe cum să mai scape de o problemă de sănătate: „M-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema”

Ileana Sterp a făcut un apel la fanii ei pentru a o ajuta să găsească un dermatolog bun, din cauza unei probleme de sănătate cu care se confruntă.

În curând, Ileana Sterp urmează să devină mămică pentru a doua oară dar, de câteva luni, are o problemă care nu o lasă să trăiască liniștită. După ce a anunțat că este gravidă, Ilenei i-a apărut ceva la unul dintre ochi.

Problema de sănătate cu care se confruntă Ileana Sterp

De când are problema la ochi, Ileana a mers la trei medici și a încercat trei tratamente diferite, dar niciunul dintre ele nu a funcționat.

„Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament. Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la trei medici și am folosit trei tratamente diferite, dar fără succes” , a transmis Ileana Sterp, pe InstaStory, acum ceva timp.

Screenshot 20221101 164236

Ileana Sterp ține mult la părerea fanilor ei, motiv pentru care este foarte activă pe rețelele sociale și își ține mereu urmăritorii la curent cu ceea ce face zi de zi, fie că este într-o stare bună, fie că este într-o stare proastă.

Așadar, recent, Ileana a venit cu o rugăminte pentru fanii ei, cărora le-a cerut ajutorul să găsească un medic dermatolog mai bun, ca să scape de problema pe care o are la ochi și pe care nu o mai suportă.

Ileana Sterp ar face orice ca să își rezolve problema de sănătate

Ileana Sterp a mai declarat că ar merge oriunde și oricât de departe pentru a afla ce problemă are și pentru a lua un tratament de vindecare corect.

„Pentru cei care sunteți noi și nu știți despre problema mea de la ochi, pleoapă mai exact.

Este ceva… ce nici eu nu știu ce e, nici doctorii. Ieri îi spuneam Getei că m-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema. Trebuie să mă interesez foarte bine de un doctor dermatolog bun.”, a mai transmis Ileana Sterp, pe Instagram.