Situația neplăcută în care l-a pus Ciprian Marica pe Ilie Năstase în ziua nunții

Apărut pe neașteptate, conflictul izbucnit între Ilie Năstase și Ciprian Marica, scoate la iveală detalii neașteptate despre relația dintre cei doi, ce părea destul de amicală.

E cunoscut faptul că Ioana Simion și Ilie Năstase sunt cununați de Ciprian Marica și mama copiilor lui, însă o situație neașteptată a avut loc chiar în ziua cea mare.

Ioana Simion a confirmat problemele care există între cei doi și vine cu noi dezvăluiri despre nașul lor de căsătprie.

Soția lui Ilie Năstase povestește că în ziua nunții, la biserică, atunci când preotul a cerut certificatul de căsătorie al nașului, Ciprian Marica a spus fără nicio problemă că el nu e căsătorit.

Momentul a fost unul neașteptat, iar preotul a continuat slujba așa, deși persoanele necăsătorite nu au voie să cunune.

”Totul s-a întâmplat în ziua căsătoriei noastre. La finele slujbei, preotul a cerut certificatul de căsătorie al nașilor. La care Ciprian Marica a replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot atunci și mi-a stat inima. Preotul mai avea puțin și cădea din picioare.

Când a înțeles cele întâmplate, părintele a terminat slujba, fiindcă nu putea anula ceremonia noastră de căsătorie. Ne-a chemat însă câteva zile mai târziu, doar pe mine și pe Ilie, și ne-a mai citit câteva rugăciuni, după povestea asta. Dar Marica atunci nu a scos un cuvânt înainte. Nici el, nici partenera sa de viață!”, a declarat Ioana Simion pentru playsport.ro.

Ioana Năstase: ”Marica i-a luat lui Ilie afacerea de sub nas”

Ioana Simion declară că Ciprian Marica l-ar fi pus pe Ilie Năstase să semneze niște acte și așa l-ar fi păcălit. De asemenea, ea susține că fostul mare jucător de tenis trăiește șocul vieții sale și nu înțelege cum a fost capabil prietenul și nașul lor de o asemenea trădare.

”Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult!

Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta. A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu.

Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai afirmat Ioana Năstase pentru sursa mai sus menționată.