Ilie Nastase, din nou tata: ”Daca e fetita o vom face jucatoare de tenis”

Ilie Nastase traieste o a doua tinerete alaturi de Ioana Simion, iar cei doi par a se intelege de minune. Fostul mare jucator de tenis a recunoscut, la Pro TV, ca alaturi de Ioana si-a gasit linistea. Totodata, Ilie Nastase a spus ca este pregatit sa devina din nou tata. 

Ilie Nastase transmite ca amandoi se simt bine impreuna si nu exclud ipoteza de a deveni parinti. Cu atat mai mult cu cat Ioana este intrigata din cauza ca niciunul dintre copiii lui Ilie nu joaca… tenis. Din cele spuse de Ilie Nastase, Ioana a promis ca, daca vor avea un copil, ii va pune racheta in mana inca de la… 6 luni.

”Suntem de un an de zile aproape impreuna. Ne simtim bine. Poate vom avea timp acuma si de o fetita ceva, de un baietel. Sotia mea mi-a promis ca daca e fetita o vom face jucatoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute ca nu intelege cum niciunul dintre copiii mei nu-si joaca tenis. Si a spus ca daca noi o sa avem un copil ea ii pune racheta de la sase luni in mana. Ma simt bine cu noua mea sotie, mergem sa ne plimbam, mergem mai des la mare…”, a marturisit Ilie Nastase.

”Toti prietenii mei sunt indragostiti de ea”

Ilie Nastase a facut si o alta declaratie surprinzatoare. Toti prietenii sai sunt… indragostiti de Ioana, iar el a capatat ”foarte multa incredere si liniste” de cand este alaturi de ea.

”Inca nu am plecat in luna de miere. Sa facem nunta intai si dupa aceea. N-am facut invitatiile pentru nunta, nici nu o sa fac. facem la mare, in costumatie mai lejera. Toti prietenii mei sunt indragostiti de ea si o admira foarte mult si asta imi da mie foarte multa incredere si liniste. A fost dragoste la prima vedere. Este o lady. Imi da

 » Sursa: bzi.ro

loading...