Soția lui Ilie Năstase, scandal chiar de ziua fostului tenismen: ”De unde au apărut în viața ta? Atunci eu mă retrag”

Ilie Năstase a împlinit marți, 19 iulie, vârsta de 76 de ani, sărbătoare umbrită de un scandal iscat de soția sa Ioana Simion…

Totul a plecat după ce, la un eveniment legat de ziua fostului număr 1 ATP, un bărbat a venit la Ilie Năstase susținând că este fiul său, lucru care a deranjat-o în mod vizibil pe Ioana.

”A fost o doamnă și vreau să știu cu cine am de-a face. Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte.

De unde au apărut apărut în viața ta? Acel domn cum a apărut? Și spune că este fiul tău. Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag. Eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a spus Ioana Simion.

Din primele informații apărute în presă, persoana respectivă se numește Cezar Florea și ține legătura cu Ilie Năstase de aproximativ jumătate de an, lăudându-se apropiaților că este ca un fiu pentru ”Nasty”, care are cinci copii cu trei femei.