31.6 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021

Imaginea dezastrului ecologic. Mii de PET-uri în apele râului Cricovul Sărat, la intrarea spre Albești-Paleologu – VIDEO, FOTO

Ploile torențiale căzute în Prahova au scos la iveală imagini rușinoase cu dezastrul ecologic de pe Cricovul Sărat, la intrare spre Albești-Paleologu. Creșterea debitelor râului a antrenat cantități uriașe de PET-uri, sticle și alte deșeuri. Imagini la finalul textului.

Imaginile ne-au fost transmise la redacție de Viorel Pătrașcu, din Ploiești, care a surprins marea de gunoaie din râul Cricovul Sărat.

„Am fost la Crama 1777, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, iar la întoarcere am văzut Cricovul Sărat plin de PET-uri, la intrare spre Albești Paleologu”, ne-a povestit Viorel Pătrașcu.

Totul a ieșit la iveală după ce, din cauza ploilor torențiale, debitele râului au crescut, iar apele învolburate au antrenat cantitățile uriașe de deșeuri aruncate pe malurile Cricovului Sărat.

VIDEO, foto – Viorel Pătrașcu

Imaginea dezastrului ecologic. Mii de PET-uri în apele râului Cricovul Sărat, la intrarea spre Albești-Paleologu – VIDEO, FOTO 1

Articolul Imaginea dezastrului ecologic. Mii de PET-uri în apele râului Cricovul Sărat, la intrarea spre Albești-Paleologu – VIDEO, FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate