Imagini apocaliptice din Turcia si Grecia, dupa cutremurul devastator de 7 grade.

Știrile zilei

Omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu a dezvăluit ultima lor dorință: “M-au rugat”

Omul care i-a împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu a dezvăluit ultima dorință a celor doi dictatori.Colonelul în retragere...

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: „Pana in 2022 vom dubla alocatiile, iar pana in 2024 pensiile vor creste cu 46 la suta”

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat ca taxa unica nu va fi desfiintata, fiind un concept liberal.Totodata, ministrul a...

Infectat cu COVID-19, a fost la Terapie Intensivă:

Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, a depășit situația critică, în urma infectării cu COVID-19.Mihai a fost internat...

Imagini apocaliptice! Un cutremur puternic a lovit coasta Marii Egee a Turciei si la nord de insula greaca Samos, distrugand o serie de case. Cutremurul de magnitudine 7,0 a avut epicentrul in provincia Izmir, Turcia, potrivit (USGS).

Potrivit ultimelor informatii primite de la autoritatile din Turcia, seismul a avut magnitudinea, la 6,6. In urma devastatorului cutremur sase persoane si-au pierdut viata si 202 au fost ranite in orasul Izmir. In insula greaca Samos, doi copii si-au gasit sfarsitul. Cutremurul a fost declansat un mini-tsunami care a inundat Izmir si Samos. USGS a declarat ca seismul – care a fost resimtit pana la Atena si Istanbul – a avut loc la o adancime de 10 km (sase mile), desi oficialii turci au spus ca a avut loc la o adancime de 16 km.

Imagini apocaliptice din Turcia si Grecia, dupa cutremurul devastator de 7 grade. 1

In Izmir, cel de-al treilea oras ca marime din Turcia, cu o populatie de aproape trei milioane de locuitori, multi oameni au fost vazuti fugind pe strada. Cel putin 20 de cladiri s-au prabusit.

Au fost postate videoclipuri pe retelele de socializare care aratau momentul in care a cazut o cladire cu mai multe etaje, relateaza BBC. Alte filmari arata localnicii care se lupta cu molozul in cautarea supravietuitorilor.

Imagini apocaliptice din Turcia si Grecia, dupa cutremurul devastator de 7 grade. 2

Au fost raportate inundatii in oras dupa cresterea nivelului marii si se pare ca unii pescari sunt disparuti.

“A fost un cutremur foarte puternic, suficient cat sa te doboare la pamant”, a declarat pentru BBC Chris Bedford, un profesor britanic pensionar care locuieste in Urla, la vest de Izmir.

Imagini apocaliptice din Turcia si Grecia, dupa cutremurul devastator de 7 grade. 3

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat ca guvernul ii va ajuta pe cei afectati de cutremur “cu toate mijloacele disponibile statului nostru”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă