Imagini cutremurătoare cu Ana Maria, tânăra din Brăila care a murit după naștere! Tatăl a filmat la căpătâiul ei! „Uite cum plânge… Frumoasă foc, au terminat-o…”

4.464

Bucuria nașterii s-a transformat într-o suferință fără margini în familia unei tinere din Brăila care s-a stins, în împrejurări suspecte, la câteva săptămâni după ce și-a adus pe lume bebelușul.

Înainte să moară subit, la doar 19 ani, a mers la spital însă acolo n-a primit ajutorul de care avea atâta nevoie! După două diagnosticuri greșite, la autopsie, legiștii au descoperit că de fapt fata s-a stins de la o septicemie. Infecția i-a fost provocată de placenta pe care medicul a uitat s-o îndepărteze.

Ana-Maria și-a strâns bebelușul în brațe doar o lună – când se simțea mai împlinită, fericirea i-a fost umbrită de dureri cumplite. Chinuită de suferință, tânăra mamă s-a grăbit la spital unde a fost consultată de un medic, în unitatea de primiri urgențe. Acolo, Ana-Maria a povestit că abia îndură suferința însă cadrele medicale n-au considerat de cuviință că trebuie internată:

Cadrele medicale i-ar fi făcut totuși o ecografie – în urma căreia ar fi descoperit că sursa durerilor este o discopatie lombară. Iubitul tinerei spune că după diagnostic, a primit antiinflamatoare și fost trimisă acasă cum a venit:

După o noapte în care durerile au chinuit-o, tânăra mamă s-a întors la spital unde a rămas din cauza stării foarte grave. Ar fi trăit, poate, dacă medicii nu îi puneau pentru a doua oară diagnosticul greșit: „meningită” au scris în foaia de observație și i-au dat pastile, în consecință.

În 48 de ore de la internare, Ana-Maria s-a stins. Chiar dacă medicii au susținut că pacienta a murit în urma unui stop cardio respirator provocat de infamarea meningelui, la autopsie, familia tinerei a aflat cu stupoare că de fapt a murit în urma unui malpraxis. Medicul care i-a adus pe lume bebelușul nu a îndepărtat întreaga placentă, așa cum se procedează în mod normal, spun legiștii.

Tatăl Anei Maria a filmat la priveghiul tineri și a făcut imaginile publice
„Sunt tatăl Anei Maria, vreau să vă spun că sistemul din România mi-a omorât copilul asta frumos, o dulceață. Să vadă toată lumea. Maternitatea nu a curățat-o cum trebuie după ce a murit. Uite cum plânge. A lăsat în urmă o prințesă. În loc să fac de la nuntă și de la botez, asta nu e live de făcut, în loc să-i cânte la nuntă, îi cântă la groapă”, a spus tatăl fetei, într-un live pe Facebook.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise