31.5 C
București
marți, 27 iulie 2021

Imagini incendiare cu Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite. Cum arăta concurenta acum 5 ani

Imagini incendiare cu Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite au apărut în mediul online. Chiar daca acum a devenit cunoscută datorita emisiunii culinare, putini stiu cum arăta Roxana Blenche în urmă cu ceva ani, atunci când intra în bucătărie.

Roxana Blenche a intrat încrezătoare în propriile forțe în competiția de la Antena1, spunând că este timpul ca o femeie să câștige „Chefi la cuțite”.

Imagini incendiare cu Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite
Roxana Blenche se numără printre cei mai talentați bucătari din sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite. La cei 27 de ani ai săi frumoasa șatenă se poate lăuda cu o experiență bogată în bucătărie, care îi este de folos în competiție.

Roxana Blenche atrage atenția prin determinarea, organizarea și talentul de care dă dovadă în bucătărie, dar și prin frumusețea ei.

În ultimii ani Roxana Blenche a avut parte de schimbări de look. Pe vremea când avea 22-23 de ani, Roxana intra în bucătărie având părul blond.

Blondă sau șatenă, frumusețea și delicatețea concurentei de la Chefi la Cuțite sunt două atribute incontestabile.

Roxana Blenche a intrat încrezătoare în propriile forțe în competiția de la Antena1, spunând că este timpul că o femeie să câștige „Chefi la cuțite”.

Roxana Blenche este îndrăgostită de bucătărie și a participat la numeroase competițîi culinare.

„Am fost și în alte competițîi, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michael Pascali, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, a dezvăluit Roxana Blenche la Antena1.

Roxana Blenche a fost aleasă de Cătălin Scărlătescu în echipa „Carourilor”, dar prin intermediul unei amulete, Florin Dumitrescu a „furat-o” în echipa „Bulinelor”.

Cine este Lorelai, cea mai sexy concurentă de la „Chefi la Cuțite”
În preselecții, la „Chefi la Cuțite” și-a făcut apariția o concurentă foarte atrăgătoare care, cu siguranță, a furat multe priviri din jur! Toată lumea a fost încântată la acea vreme de o prezență foarte HOT în platou și în bucătărie. Tei trei chefi au avut o reacție cât se poate de naturală, când porțile s-au deschis.

Ștefania Costache, alias Lorelai, este o tânără care de 17 ani își urmărește una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, și anume să scrie. Este bloggeriță, jurnalistă și… foarte sexy! Lorelai s-a afișat atât în bucătărie, să le prepare celor trei chefi șnițel din brânză de capră, cât și în fața lor îmbrăcâtă într-o ținută sumară, care fură priviri: fustiță, un decolteu imens și… jartieră pe piciorul drept! Evident, să nu uităm nici de tocuri.

Costumul de pe mine e venit că să salveze situația în cazul în care nu mă pricep foarte bine. Consider că absolut orice femeie care se afișează așa în bucătărie vă beneficia de ajutor. Aspectul este una dintre chestiile pe care mă bazez în momentul de față. Am 35 de ani, nu știu cât o să mă mai țină, vreau să mă bucur de cât natura îmi dă voie”, a spus Lorelai în emisiune.

Concurenta sexy de la „Chefi la Cuțite” a terminat Facultatea de Jurnalism, iar în afară de pasiunea de a scrie, o alta este actoria. Însă, cum părințîi nu au susținut-o pe această cale, ea a fost nevoită să se îndrepte către blogging. Concurenta și-a deschis un blog pe care își expune ideile.

Indiferent de cât de bun era textul, dacă nu avea și o poză care să vândă, era mult mai puțin accesat. Ulterior am observat că o poză sexy strânge de 10 ori mai mult decât un text foarte bun”, a mai adăugat concurenta.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate