Imagini virale cu mama lui Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială. Celia Cuccittini a sărit în brațele fotbalistului, pe stadion

Imagini virale cu mama lui Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială. Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar. Duminică, 18 decembrie, Argentina și Franța au jucat finala Campionatului Mondial. Milioane de oameni din întreaga lume au privit emoționanți jocul serii și au aflat echipa câștigătoare. Argentina este cea care a luat trofeul Cupei Mondiale 2022.

Celebrul sportiv este iubit de milioane de fani, iar seara trecută a avut parte de momente emoționante pe stadionul Losail, din Qatar. Mama lui Messi a fost extrem de emoționantă după ce echipa fiului ei a reușit să câștige Cupa Mondială 2022.

Imagini virale cu mama lui Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială
Duminică, 18 decembrie, a avut loc finala Cupei Mondiale din Qatar. Argentina și Franța au fost echipele care s-au duelat pe stadionul Losail, sub privirile a milioane de spectatori. Echipa care a plecat acasă cu trofeul Campionatului Mondial a fost Argentina, care a reușit să învingă Franța la loviturile de departajare. La finalul meciului, Lionel Messi a fost protagonistul serii, acesta având parte de un moment emoționant.

Căpitatul argentinienilor se afla pe gazon și se pregătea pentru ceremonia de premiere, când mama sa i-a sărit în brațe. Celia Cuccittini a apărut din spate și l-a strâns în brațe pe starul de la PSG. Mama fotbalistului a izbucnit în lacrimi de bucurie în timp ce își ținea fiul în brațe. Membrii din delegația Argentinei se pregăteau să intervină, dar s-au oprit după ce au văzut reacția lui Messi. Imaginile cu cei doi au devenit virale în mediul online.

Lionel Messi s-a bucurat alături de familia sa pentru câștigarea titlului mondial
Argentinta a cucerit al treilea titlu mondila după ce a învins Franța cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, pe stadionul Lusail din Al Daayen. Lionel Messi și-a îndeplinit visul și a reușit să câștige Cupa Mondială.

Messi a fost susținut de întreaga familie pe parcursul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, Soția, copiii, părinții, dar și rudele apropiate au fost lângă starul de la PSG pe durata competiției. După ce Argentina a câștigat, Antonela Roccuzzo și cei trei băieți au coborât pe gazon și s-au bucurat împreună cu Lionel Messi.

Leo Messi: „Nu mă voi retrage de la echipa națională”
Leo Messi a condus Argentina spre a treia Cupă Mondială din istorie. Fotbalistul de 35 de ani a răspuns la întrebarea care stătea pe buzele a milioane de fani din întreaga lume. Mulți dintre aceștia se temau ca Messi să nu se retragă de la echipa națională a Argentinei.

Ei bine, căpitanul argentinienilor a făcut un anunț neașteptat, declarând că nu se va retrage de la echipa ‘albicelestă’.’Nu mă voi retrage de la echipa națională. Vreau să continui să joc în tricoul Argentinei în postura de campioni mondiali’, a transmis Lionel Messi pentru TyC Sports.