Imaginile care au emoționat tot internetul! Bunicuța care a mers, pentru prima dată, în vizită la fiica ei în Germania: „S-o prețuiți cât mai puteți”

Imaginile cu bunicuța au emoționat o țară întreagă. Videoclipul a devenit viral pe TikTok, acolo unde internauții i-au transmis cele mai frumoase mesaje vârstnicei. Femeia a mers pentru prima dată, în Germania, la fiica ei. Iată cum a decurs totul.

O bunicuță din România a mers, pentru prima dată, în vizită la fata ei în Germania. Femeia a fost filmată în timp ce se plimba pe o stradă din-un oraș, din Germania. Reacția ei a fost de uimire, căci nu mai văzuse așa peisaje. Videoclipul cu bunicuța a devenit viral pe Tik Tok. Pe chipul femeii se poate vedea clar atât uimirea, cât și bucuria de a vedea unde trăiește fiica ei. Aceste imagini au bucurat o mulțime de români, care au ales să-i transmită cele mai frumoase mesaje. Pe mulți i-a dus gândul la bunicii lor, mulți care sunt sau nu mai sunt în viață.

Bătrânica a zburat, tot pentru prima dată, cu avionul. Imaginile au emoționat tot internetul, căci bunica pare tare împlinită de primul zbor. Cel mai probabil, nepotul ei a filmat-o și le-a arătat tuturor câtă bucurie încape într-o singură persoană.