În ce lux trăieşte Nadia Comăneci în America

Nadia Comăneci locuiește într-o casă superbă în SUA. Campioana noastră trăiește o viață de poveste alături de soțul ei, fostul gimnast Bart Conner, și fiul lor, Dylan. Cei doi soți au reușit să strângă împreună o avere impresionantă.

Nadia Comăneci trăiește visul american în apropiere de Ohio
Prima gimnastă care a obținut nota 10 la Olimpiadă a decis să părăsească România în urmă cu mai mulți ani. Ea a ales să trăiască visul american alături de Bart Conner, cel cu care s-a căsătorit în 1996. Nadia i-a oferit soțului său, fost gimnast de performanță, un băiat. Dylan Paul Conner s-a născut în 2006, pe atunci Nadia Comăneci avea 46 de ani.

Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, a spus Nadia despre fiul ei.
Familia Comăneci – Conner trăiește în Norman, un orășel de lângă Cleveland, capitala statului Ohio. Casa în care locuiesc aceștia este elegantă, mare și se ridică la aproximativ 400.000 de dolari. Imobilul a fost construit în 1992, și are: 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în spatele. Suprafața totală a acesteia fiind de 310 metri pătrați.

Nu există foarte multe poze din interiorul locuinței Nadiei Comăneci, sportiva încercând să-și mențină viața privată departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, din puținele poze oferite publicului larg, se poate observa că marea noastră gimnastă a ales să trăiască într-un decor tipic american. Se estimează faptul că Nadia Comăneci și soțul ei au strâns împreună o avere de 25 de milioane de euro.

Nadia Comăneci a fugit din cauza regimului comunist
Noaptea de 27 spre 28 noiembrie 1989 înseamnă coșmar pentru Nadia Comăneci. La momentul respectiv, Nadia Comăneci părăsea ilegal România. Faimoasa campioană la gimnastică a recurs la acest gest din cauză că nu a mai putut suporta regimul comunist. Și-a luat inima-n dinți și a trecut granița fraudulos alături de alte șase persoane. Călăuză a fost Gheorghe Talpoș, un cioban.

Fosta mare gimnastă a rememorat momentele dure trăite în momentul în care a părăsit țara. Cel mai tare îi era teamă să nu cumva să fie împușcată.

Îmi părăsisem țara și lăsasem în urmă tot ce iubeam. Mă târâsem prin noroi și apă, peste câmpuri înghețate, traversasem garduri de sârmă ghimpată, tot timpul cu teama că voi fi împușcată în spate”, a dezvăluit Nadia Comăneci în „Scrisori către o tânără gimnastă”, conform Prosport.