vineri, 25 septembrie 2020

Starea in care se afla băiețelul lui Kamara. Artistul a decis: „Să fie un copil normal”

Știrile zilei

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Micuțul Leon, fiul lui Kamara, a trecut deja prin 5 intervenții chirurgicale, iar drumul către o viață normală continua si nu e usor de parcurs. Urmeaza sa fie dus în Barcelona, pentru a primi îngrijire de specialitate și pentru a urma un nou tratament. În urmă cu ceva timp, Kamara povestea, în exclusivitate pentru cancan.ro, cum au decurs operațiile lui Leon, dar și care sunt următorii pași pe care trebuie să-i facă micuțul, către vindecare.

Leon s-a născut cu paralizie cerebrală, afecțiune care l-a împiedicat să meargă sau să fie un copil precum ceilalti. De 2 ani, Kamara face tot ce-i sta-n putinta pentru ca băiețelul lui să beneficieze de toate tratamentele necesare, pentru a face progrese.

”Leon se simte foarte bine. Prima operație a decurs bine, urmează, deocamdată, zece zile de kinetoterapie, fizioterapie și injecții în mușchi. Astea vor fi făcute timp de șase luni. La finele lunii mai, va mai face un transplant … Stăm aici până pe 2 iunie. Vom ști atunci cum evoluează… Lui Leon i se mai administrează, injectabil, toxină botulinică, este pentru relaxarea mușchilor, ca să lucreze mai bine la kineto. Va continua tratamentul la București. Va mai suferi încă patru operații, iar la final, i se va face rizotomie dorsală, care va încununa, ca să zic așa, tot tratamentul. Va trebui să poarte o lungă perioadă niște ghetuțe.După cele cinci intervenții și recuperarea, recent, Kamara a dezvăluit cum se simte Leon. ”Poate sta singur în fund. mai mult, poate sta chiar și în genunchi pentru 10 secunde. După care, se uită în jurul său și vede că stă singur și îl apucă panica și se așază jos. Este din ce în ce mai perspicace, vorbește din ce în ce mai bine și este foarte curios. Întrebă mereu ce este asta, ce este cealaltă? Progresează și suntem foarte mulțumiți de pașii pe care i-a făcut în ultima perioadă”, a declarat Kamara, în urmă cu ceva timp.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă