24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

În ciuda eforturilor depuse de apropiați, Darius a murit. Andreea Bălan lansase un mesaj pentru a solicita ajutorul fanilor

Darius Bala, tânărul de 18 ani care în luna iulie a fost implicat într-un accident rutier grav, a decedat. Elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Darius a murit după aproape două luni de la accident, perioada in care a fost in coma. Tanarul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit puternic cu autoturismul său un parapet metalic şi un stâlp de electricitate.

In urma accidentului, Darius a suferit un şoc hemoragic la artera iliacă stângă, o arteră din abdomen și a fost operat. A urmat și cea de-a doua intervenție chirurgicală, dar medicii au fost nevoiți să îl țină în comă indusă, scrie observator.tv.

Andreea Bălan a publicat pe pagina sa faptul că Darius Bala avea nevoie de sânge, alaturandu-se sutelor de persoane care au distribuit mesaje pentru a il ajuta.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate