8.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

În conturile cărei femei și-a transferat Alex Bodi banii înainte să fie arestat

Avocatul lui Alex Bodi a făcut mai multe declarații publice despre conturile bancare ale fostului partener de viață al Biancăi Drăgușanu.

Din ce în ce mai multe informații ies la suprafață în legătură cu banii pe care Alex Bodi i-a făcut în decursul timpului și vis-a-vis de afacerile pe care le are. Avocatul său, Cătălin Dancu, a vorbit public despre banii tranzitați din contul bărbatului în contul fostei partenere de viață. Bărbatul se află sub supraveghere încă din anul 2018.

”Spun de la început că acest dosar a început extrem de prost, că surpriza pe care o facem astăzi public este generată de faptul că domnul Bodi Alexandru a fost subiectul monitorizării autorităților române încă din martie 2018, monitorizare care a fost menținută până la momentul reținerii sale, în noiembrie, iar pe parcursul acestei monitorizări nu au fost identificate niciun fel de elemente care să îl pună în situația de a fi răzpunzător pentru infracțiunile pentru care astăzi este reținut.

Mai mult decât atât, monitorizarea a fost făcută atât video, supravegherea a fost realizată pe linia de frontieră a României, monitorizându-se de asemenea toate intrările și ieșirile sale din țară și de asemenea, monitorizarea a fost realizată de către autorități în cooperare cu Germania, autorități germane care nu au transmis autorității române niciun fel de date și informații care să conducă la ideea că domnul Bodi Alexandru ar fi săvârșit orice fel de infracțiune pe teritoriul Germaniei în legătură cu acel dosar”, a declarat avocatul, arată Spynews.

Avocatul lui Alex Bodi: ”Toate tranzacțiile lui Bodi către soția sa depășesc sute de mii de euro”
Alex Bodi a ”alimentat” cardul fostei soții cu sute de mii de euro, potrivit spuselor avocatului.

”Audierea a fost făcută doar în calitate de martor, iar aspectele care au fost sesizate nu privesc din perspectiva naturii faptelor nicio chestiune de constrângere pe care această (n.r. fosta soție) să fi fost pusă de către Bodi Alexandru să se prostitueze. De asemenea, apar trei persoane în dosar, persoane care au fost date publicității de către procurorii DIICOT înainte ca avocații să le cunoască. Trei fete. Una dintre ele nu o cunoaștem, identitatea ei nu este cunoscută, în sensul că până la această dată nu s-a putut lua nicio declarație a acesteia”, a mai spus avocatul Dancu.

”Datele cu soția, arată foarte clar, pe 147 de pagini că toate tranzacțiile lui Bodi către soția sa depășesc sute de mii de euro. Tranzacțiile au la bază și contractele de unde provin banii, ca sa nu fie neînțelegeri, respectiv din sursă legală și comercial”, mai spune avocatul.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate