In functie de ce criterii alegi masina de inchiriat?

De cele mai multe ori, oamenii apeleaza la serviciile de inchirieri auto atunci cand autoturismul lor este in service sau atunci cand pleaca intr-o vacanta cu familia sau intr-o calatorie de afaceri, atunci cand se confrunta cu perioade mai incarcate si au nevoie de o masina pentru a ajunge mai repede dintr-un punct in altul.

Inainte de a face o alegere in privinta unei masini de inchiriat Bucuresti, persoanele interesate trebuie sa cantareasca foarte bine optiunile pe care le au si nevoile lor, decizia depinzand foarte mult de modul in care vor folosi masina, ce drumuri vor parcurge si in ce scop. Flota DPD Rent este foarte bine pusa la punct, continand zeci de modele din clase diferite.

 

Criterii de alegere a autoturismului

Primul si cel mai important aspect de care conducatorii auto trebuie sa tina cont in alegerea unui serviciu de inchirieri auto este bugetul. O masina de inchiriat la cel mai mic pret nu este intotdeauna si cea mai buna alegere, insa varianta unui autoturism de inchiriat la cel mai mare pret se poate dovedi inaccesibila pentru multi dintre clienti. Asadar, de multe ori este bine sa se aleaga un pret mediu, care sa ofere si o masina potrivita din punctul de vedere al performantelor, si un cost accesibil.

Mai mult decat atat, conducatorii auto trebuie sa tina cont si de echiparea autoturismului. Specialistii DPD Rent se ocupa de tot ceea ce le sta in putere pentru ca masinile sa fie complet echipate si sa ofere un grad de confort si siguranta sporit. Desigur, autoturismele au aer conditionat, anvelope corespunzatoare anotimpului, sisteme GPS si, la cerere, pot fi incluse si dotari suplimentare, precum scaun pentru copil.

Se va tine cont si de numarul de kilometri impusi pentru inchirierea autoturismului, cea mai bun varianta fiind cea in care numarul de kilometri este nelimitat. Anul de fabricatie, motorizarea si transmisia sunt factori importanti, care intra in decizia de inchiriere a unei anumite masini. Modelul de masina ales trebuie sa aiba motorizarea corespunzatoare nevoilor clientilor, dar si modul de transmisie corespunzator, manual sau automat.

Conteaza foarte mult si scopul in care este inchiriat autoturismul. O masina inchiriata pentru a fi folosita pe strazile orasului trebuie sa fie compacta, sa nu aiba un consum foarte mare, preferabil sa apartina clasei hatchback, pentru a gasi mult mai usor loc de parcare. Masina de inchiriat ideala pentru o calatorie la drum lung trebuie sa fie spatioasa, sa apartina clasei SUV sau Break preferabil, sa aiba un portbagaj spatios, sa fie confortabila si sa se adapteze foarte bine conditiilor de drum.

Masina de inchiriat ideala pentru evenimente speciale trebuie sa faca parte din gama de lux, sa fie eleganta, preferabil sa apartina clasei Coupe, sa impresioneze prin aspect si design.

loading...