miercuri, 27 mai 2020

O mare bucurie pentru fosta vedetă L.A! Este tătic de băiat!

Știrile zilei

Copilul dispărut la Hâncești ar fi fost urcat într-o mașină de persoane necunoscute

Primarul oraşului Hânceşti, Alexandru Botnari, a declarat că, potrivit unor informaţii, ultima dată copilul de 6 ani din Hâncești,...

Vulpiței i s-a oferit un miliard pentru a renunța la Acces Direct și să o trădeze pe Mirela Vaida

Vulpița a devenit atât de celebră încât unele persoane cunoscute în showbizul românesc caută să se asocieze cu ea....

Gina Chirila si Bogdan Vladau au devenit părinti! Iata prima imagine cu fetita lor și ce nume frumos au ales cei doi fericiți părinti!

Gina si Bogdan Vladau au devenit părinții unei fetite superbe si traiesc cele mai frumoase momente ale casniciei lor.Dupa...

Anda Călin, sotia lui Liviu Varciu, este însărcinată pentru a doua oară. Ea a fost surprinsă de PAPARAZZI SPYNEWS.RO la cumpărături. Burtica frumoasei şatene este destul de mare, semn că în scurt timp cei doi îşi vor strânge în braţe şi cel de-al doilea copil, care va fi baiat, veste extrem de imbucuratoare pentru Liviu.

Apropiaţii artistului au declarat pentru Spynews.ro. că acesta este extrem de fericit pentru faptul că aleasa inimii sale îl va face tată de băiat. Mereu a susţinut că îşi doreşte să aibă şi un băiat, pe lângă cele două fete de care se bucură.

În multe declaraţii pe care Liviu Vârciu le-a făcut, artistul a mărturisit că îşi doreşte un băiat care să îi ducă numele mai departe, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, el este dispus să adopte un băieţel. Dar nu mai este cazul, pentru că va avea propriul lui fiu.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -O mare bucurie pentru fosta vedetă L.A! Este tătic de băiat! 2