joi, 24 septembrie 2020

În timp ce Oana Roman spune că totul este bine, soțul ei a făcut o dezvăluire uimitoare

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Înainte de sarbatorilor, Oana Roman a anuntat separarea de soțul ei. Asadar, toti ne asteptam la un viitor divort, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Cei doi au inceput noul an impreuna, la munte.

Marius Elisei a făcut primele declarații și recunoaște că este dificil sa ajunga in punctul dorit: la inima Oanei.

„Mai avem până la 100%. Mai este până ajung la cheia inimii. Nici părinţii mei şi nici ai ei nu au spus nimic. Nu este cazul la noi săm intervină părinţii”, a spus Marius Elisei la ”XNS”, potrivit Spynews.

Oana Roman asigura că totul este bine în căsnicia ei și că separarea a fost benefica pentru luarea unor hotarari esentiale.

„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă