„În viață se mai fac greșeli” Ce declarații a făcut Andreea Tonciu despre familia ei

Andreea Tonciu împărtășește cu urmăritorii ei atât momentele fericite din viața ei, cât și cele triste. Recent, vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă în familie, fiindcă părinții ei au fost la un pas de divorț.

În prezent, situația s-a îmbunătățit, iar frumoasa brunetă a povestit care este atmosfera în familia ei.

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta povestea, cu lacrimi în ochi, că suferă din cauza problemelor de familie. Părinții Andreei au vrut să divorțeze, deoarece tatăl ei a înșelat-o pe mama ei.

Se pare că femeia cu care tatăl Andreei începuse să aibă legătură, era chiar menajera din casa lor. Andreea a povestit că amanta tatălui său era chiar și mai mica decât ea, având 34 de ani. Mai mult, femeia avea copii și soț. Se pare că în timp ce frumoasa brunetă se afla într-o emisiune TV, respectiva femeie a creat probleme în familia vedetei.

„Femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu. Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația”, a povestit Andreea Tonciu.

„Mi-a fost milă de ea ” Ce a declarat Andreea Tonciu despre cearta dintre părinții ei

Vedeta a povestit că a rămas șocată când a aflat de adulterul tatălui ei. De asemenea, nu se aștepta ca femeia cu care stăteau în casă, să fie în stare să creeze o astfel de situație. Mai mult, Andreea a mărturisit că o ajuta cum putea pe menajeră, considerând-o din familie. După ce problema a degenerat și mai tare, bruneta a decis că și soțul femeii trebuie să afle ce se întâmplă.

„Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus. Dumnezeu e sus și o s-o pedepsească pentru ce a făcut. Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele.”, a mărturisit Andreea Tonciu

Continuarea pe kfetele.ro