Inca o bomba in showbiz! Un celebru cuplu au pus capat relatiei: De azi…

Inca o surpriza in showbiz-ul din Romania. Dupa ce zilele trecute, cuplul format din Ioana Ghinghina si Alexandu Papadopol si-au anuntat destramarea, Ana Mocanu se pare ca a luat o decizie radicala. Ana Mocanu s-a mutat, in urma cu cativa ani, in Spania. Vedeta renuntate la postul de asistenta din cadrul unei emisiune pentru a fi mai aproape de noul sau iubit. Insa, recent, Ana s-a hotarat sa se intoarca in Romania. Acest lucru s-a datorat faptului ca, conform spuselor ei, nu se acomodase cu viata din Spania. 
Desi formase un cuplu extrem de bine inchegat, avand una dintre cele mai trainice relatii din lumea mondena, Ana si-a anuntat fanii ca ea si iubitul ei nu mai formeaza un cuplu. Dupa trei ani de relatie, cei doi s-au hotarat sa puna punct iubirei.

”Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si pentru asta va multumesc!!!! De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Cu 3 ani in urma am inceput o frumoasa relatie cu Giani, insa astazi mergem pe drumuri diferite. Au fost 3 ani plini de bucurii si momente frumoase. De azi incepem un nou capitol!”, a scris Ana Mocanu pe contul ei de Facebook.

Ce spunea Ioana Ginghina despre Alexandru Papadopol: Raman cu bagajele in masina

Ana Mocanu a trait o perioada in Africa
Ana Mocanu a trait o perioada in Africa, acolo unde parintii ei lucrau. Cand a revenit in Romania, fosta asistenta TV a vrut sa se inscrie la o scoala din Romania, dar a avut dificultati, motiv pentru care a trebuit sa repete cativa ani de scoala. Asta deoarece sistemul romanesc de invatamant recunoaste doar studiile din Europa si America. Astfel ca Ana Mocanu a ajuns sa aiba mai multi ani de scoala fata de tinerii de varsta ei.

„In Romania nu isi recunoaste decat studiile din Europa sau America. Eu cum am facut in Africa, nu mi s-au recunoscut anii de scoala, asa ca am fost data cu 2 ani in urma si am ajuns, din nou, la clasa a-4-a sau a-5-a. Cati ani de scoala am eu, nu mai are nimeni! M-am inscris si la facultate, unde am cautat ceva care sa nu aiba legatura cu matematica. M-am inscris la Relatii Internationale si Studii Europene. M-am pierdut pe p

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !