24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Un alt necaz în familia Luizei Melencu. Sora Luizei, gravidă, nu se simte bine şi a fost internată

După ultimele decizii ale procurorilor, care susțin că Luiza este moartă, familia Melencu este devastată. Sora Luizei, însărcinată în opt luni, este acum internată în spital, nesimțindu-se deloc bine. Nici starea de sănătate a mamei nu s-a schimbat. A bunicului, de asemenea, abia ținundu-se pe picioare.

Procurorii au la dosar, ca probă, o expertiză de fizică nucleară, care arată că toate substanțele pe care Gheorghe Dincă a declarat că le-a folosit pentru a incendia trupul Luizei Melencu au fost găsite atât în butoiul din curtea inculpatului, cât și în oasele din lizieră.

Conform comunicatului DIICOT, în 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, în Caracal, judeţul Olt, Luiza Melencu a ajuns în ghearele monstrului, Gheorghe Dincă,  urcandu-se în mașina sa pentru un transport „la ocazie”, pe locul din dreapta spate.

„Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susţinute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioşti unde a oprit şi, utilizând violenţa fizică şi verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranţă a banchetei din spate. Ulterior, inculpatul a transportat victima cu autoturismul, la locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul Olt, prin răpire, contrar voinţei victimei, care s-a opus şi a strigat după ajutor, aceasta fiind în imposibilitate să coboare din autoturism întrucât fusese legată de banchetă, iar portierele şi geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat”, notează DIICOT.

Dincă a scapat de telefonul mobil al Luizei aruncandu-l din mers în vegetaţia de pe marginea drumului naţional E 70 şi „a adăpostit victima în perioada 14 – 17.04.2019 (în locuinţa sa din municipiul Caracal, judeţul OLT) prin constrângere, manifestată prin violenţă fizică şi verbală ţinând-o permanent imobilizată de pat cu un lanţ metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini şi la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conţinutul constitutiv al infracţiunii de „trafic de persoane””.

La 17.04.2019, pentru că refuza să se supună violurilor repetate, Dincă a lovit-o pe Luiza Melencu cu pumnii pană cand aceasta a murit.

„Ulterior, după ce a constatat decesul victimei, în scopul ascunderii infracţiunii de omor calificat, a ars cadavrul acesteia într-un butoi metalic pe care îl deţinea în curtea locuinţei sale”, susţin procurorii, precizand că cenuşa, fragmentele osoase şi celelalte resturi rezultate în procesul de incinerare au fost transportate şi lăsate, cel mai probabil la 18.04.2019, în liziera de pădure amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate