11.5 C
București
joi, 13 mai 2021

Încă un copil în familia Măruță? Vedeta a recunoscut în direct

Există indicii că familia Măruță se va mări în viitorul apropiat. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele unite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși cei doi sunt în izolare la domiciliu după ce au fost testați pozitivi cu noul coronavirus, Andra și Cătălin se simt foarte bine. Acum, ei petrec mai mult timp cu cei doi copii, testați și ei pozitiv. În urmă cu câteva zile, Andra a surprins pe toată lumea când a vorbit despre cel de-al treilea copil. Oare familia Măruță se mărește?

Încă un copil în familia Măruță?
Vedeta a recunoscut în direct că mai vrea să facă un copil. Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de peste 13 ani și au împreună doi copii minunați, pe David și Eva. Cei doi sunt în izolare la domiciliu, după ce în urmă cu câteva zile au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Artista se află în izolare alături de familia sa, iar efectele bune ale tratamentului se văd din ce în ce mai bine.

În urmă cu câteva zile, Andra a intrat în direct alături de soțul său și au jucat un joc prin care au aflat foarte multe unul despre celălalt. Aceștia au primit o serie de întrebări și drept răspuns au fost nevoiți să deseneze, iar la una dintre întrebări Cătălin a desenat un cântar cu minus cinci kilograme, fapt care i-a schimbat starea Andrei. Mai precis, Cătălin a spus subtil că Andra ar fi luat în plus cinci kilograme.

„Știm cine are probleme mai mari cu cântarul. Soțul vrea să fiu mai slabă cu cinci kilograme, asta să îmbunătățesc la mine. Așa cum mă place el, cu sau fără cinci kilograme în plus. Auzi, el mă vrea pe mine mai slabă cu cinci kilograme, dar mai vrea un copil din ce văd în desenele astea. Regret că am venit la această glumă”, a spus Andra.

În continuare, Măruță a dat și el o replică haioasă. „N-am făcut bine, nu?”

Ce îi reproșează vedeta soțului ei?
Ziua Îndrăgostiților a început cu flori și cadouri în casa familie Măruță. Andra și Cătălin și-au transmis mesaje de iubire prin intermediul rețelelor de socializare, dar artista i-a reproșat un lucru lui Măruță. Vedeta a postat un Instastory mai mult clipuri video în care arată două buchete de flori, dar a ținut să precizeze că nu au fost oferite de soțul ei. Cu zâmbetul pe buze, Andra a dat de înțeles că a glumit și că își iubește soțul foarte mult.

„Vreau să vă mulţumesc pentru aceste buchete frumoase. Nu, florile nu sunt de la Măruţă”, a spus Andra, pe InstaStory.

Florile au fost trimise de la două admiratoare împreună cu câteva prăjituri personalizate, scrisori și fotografie cu fericitul cuplu.

„Mulțumim că apreciezi relația mea cu Cătălin, dragostea dintre noi. Mereu ai fost alături de noi și îți mulțumim din suflet. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase. Vă iubesc pe fiecare în parte”, a transmis Andra.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate