sâmbătă, 21 noiembrie 2020

Încă un tânăr cu COVID-19 a fugit din izolare ca să bea cu băieţii

Știrile zilei

„Oamenii nu prețuiesc ceea ce au!” – O discuție sinceră între doi prieteni!

Cuvintele de aur ale unui prieten adevărat! Păcat că există prea puțini astfel de prieteni, care îți pot spune...

Nu ne pricepem deloc la oameni! – Povestioara care te trezește la realitate!

Doi băieți umblau pe scară cu o cutie mare în mână. De fapt, cutia nu era chiar atât de...

Câteva povestioare emoționante despre ce înseamnă să fii TATĂ!

Când un bărbat devine tată, el este înzestrat cu o superputere magică, pentru a-i veni întotdeauna în ajutor copilului...

Se pare că în România, tot mai multe persoane infectate cu COVID-19 încep să fugă, de la domiciliu sau din spital. După ce un tânăr plasat în carantină a fugit din izolare pentru a juca fotbal cu băieţii, a venit rândul unui alt tânăr să plece, din data asta, din spital.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani din judeţul Caras Severin a fugit din spital şi a fost găsit de poliţiştii din Oţelu Roşu într-un bar din localitate.

Un bărbat infectat cu COVID-19 a fugit din spital pentru a bea cu băieţii
Vorbim despre un bărbat care a fugit de la spital deşi era diagnosticat cu COVID-19. Acesta s-a deplasat de la unitatea spitalicească direct într-un bar din localitatea Otelu-Rosu, judeţul Caraş-Severin. Împreună, în bar, mai erau 4 persoane dar şi barmanul care era angajat în unitate. Tânărul a plecat fără acordul medicilor din spital şi a fost preluat de o ambulanţă care l-a transportat din nou în unitatea spitalicească. Poliţiştii din judeţ au deschis un dosar penal pe numele bărbatului în vârstă de 32 de ani pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

IPJ Caraş-Severin a mai anunţat că poliţiştii din Caransebeş şi de la Secţia 2 Poliţie Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat la locuinţa unui bărbat din comună Teregova, unde au fost identificate 23 de persoane, faţă de care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale.

Organizatorul evenimentului a fost sancţionat cu amendă de 3.000 de lei, în total fiind aplicate 23 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei.

Un bărbat a fugit din carantina pentru a juca fotbal cu băieţii
Tânărul în vârstă de 20 de ani din Slobozia a fost prins de jandarmi în timp de juca fotbal. Treabă ar fi trecut neobservată dacă bărbatul nu ar fi apărut în baza de date a DSP ca fiind în carantină. Din aceste considerente, bărbatul a fost plasat în carantină instituţională şi în speţă i s-a întocmit dosar penal dar s-a ales şi cu o amendă usturătoare.

” Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, sâmbătă, 8 noiembrie 2020, în jurul orelor 19.30, un tânăr de 20 ani, din municipiul Slobozia, aflat în carantină la domiciliu, a fost identificat de către jandarmii ialomiţeni jucând fotbal pe terenul sintetic de la Clubul Tineretului. Bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă