Incalzeste o jumatate de ceapa la cuptor si foloseste-o pentru a scapa de aceasta problema

Daca te supara un furuncul, atunci ai solutia in bucatarie! Ceapa poate face minuni!

Pune o ceapa la cuptor, apoi desprinde cateva foi si aplica-le pe zona afectata. Prinde-le cu un pansament si lasa-le sa actioneze pentru 5 sau 6 ore.

Chiar si usturoiul poate fi un remediu natural pentru a scapa de furuncul. Foloseste 3 catei de usturoi, piseaza-i bine, apoi aplica pasta obtinuta pe zona cu probleme. Durerea va fi mai usoara, iar dupa cateva aplicari infectia poate fi drenata.


Te rugam sa apreciezi !

Un alt remediu naturist este ceaiul de galbenele sau de musetel. Aplica pe furuncul comprese cu ceai de musetel. Asteapta 30 de minute pentru a actiona. Este indicat sa aplici aceste comprese de 3 sau 4 ori pe zi.
Ceaiul negru ii vine si el de hac furuncului. Ia cateva lingurite de ceai negru, pune-le intr-un tifon, apoi in apa fierbinte. Apoi aplica tifonul cu ceai pe furuncul pentru 30 de minute. Repeta actiunea dupa alte cateva ore.

Propolisul este si el un remediu puternic, fiind un antibiotic natural. Se recomanda consumul acestuia de trei ori pe zi. Cantitatea recomandata este de 30 de picaturi pe zi. Dar afla inainte daca esti sau nu alergic(a) la el.

 

Afla mai multe de la teo

loading...