Incendiu la Therme București. 12 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, trimise la fața locului – video

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la depozitul de alimente al Therme București.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în această după-amiază la un depozit de alimente de la Therme, Balotesti, județul Ilfov. Acționăm cu 12 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o scara, descarcerare și un echipaj SMURD”, anunță ISU București-Ilfov.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500-600 de metri.

În hală sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice. Există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanță de aproximativ 6 m. Se lucrează pentru localizare.

Până la acest moment, nu au fost raportate victime.

La fața locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, o autoscară, o mașină pentru descarcerare si un echipaj SMURD.

UPDATE – 16.46: Incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia.

UPDATE ora 17:20 Therme București a reacționat, la scurt timp după izbucnirea incendiului, afirmând că incendiul se află în afara complexului, este localizat și se lucrează la stingerea acestuia.

”Astăzi, 19 iunie 2022 iunie 2021, în jurul orei 16.00, a fost observată o emisie de fum provenind de la o anexă a depozitelor Therme Bucureşti, situate în afară complexului şi la o distanţă considerabilă.

Echipele serviciului extern şi privat de pompieri ai Therme Bucureşti au intervenit prompt şi imediat pentru izolarea şi limitarea răspândirii incendiului, până la sosirea echipajelor de Autospeciale ISU.

Acestea au sosit în timp record la faţa locului, acţionând cu autospeciale cu apă şi spumă. În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează la stingerea acestuia.

Menţionăm că intervenţia se află la o distanata considerabilă de facilităţile Theme Bucureşti şi este amplasat în afara complexului.

În niciun moment nu a existat un pericol de propagare a incendiului asupra complexului Therme sau de perturbare a activităţii în cadrul centrului”, conform Therme București.