vineri, 29 mai 2020

Încercați această rețetă naturală veche pentru tensiune și colesterol

Știrile zilei

Starea de sănătate a principalelor criptomonede în pandemia de Covid-19

Pandemia de coronavirus a avut efect imediat și asupra tranzacțiilor cu monede virtuale.Nu este greu de înțeles de ce...

Microfoane spion de calitate, pentru utilizări variate

Există multe motive pentru care s-ar putea să iei în considerare achiziționarea unui model performant de gadget pentru înregistrări...

Când trebuie să îți schimbi bateria mașinii?

Tocmai te-ai urcat  în mașină, acum că tot e voie în timpul stării de alertă maximă ca măcar prin...

Cați bani cheltuiți zilnic pe medicamente pentru hipertensiune arterială și colesterol? Mulți, nu? Iată, mai jos, o rețetă naturală veche (remediul Amish) care vă va economisi destui bani.

Aveti nevoie de:

  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 1 lingură de oțet de mere
  • 1 linguriță de miere
  • 1 cățel de usturoi ras
  • 1 bucată de ghimbir ras

Preparare:

Puneți toate ingredientele într-un blender si amestecați timp de 30 de secunde la viteză foarte mare. Strecurați lichidul, apoi puneți amestecul la frigider timp de 5 zile.

Administrare:

  • 1 lingură înainte de micul dejun dimineața
  • 1 lingură înainte de cină seara
  • Nu ar trebui să consumați acest remediu mai mult de 3 ori pe zi.

De milenii ]ntregi, usturoiul a fost folosit intens pentru prevenirea si tratarea multor boli. Potrivit unui studiu recent, persoanele cu hipertensiune arterială care au luat zilnic suplimente cu usturoi, tipm de cinci luni, au constatat o scadere a tensiunii arteriale. De asemenea, remediile cu otet de cidru de mere au avut rezultatea spectaculoase, acesta avand capacitatea de a echilibra pH-ul organismului.

Usturoiul are puține reacții adverse și s-a dovedit ca poate crește longevitatea. Toate efectele benefice ale usturoiului sunt atribuite compușilor săi.

Dacă hipertensiunea arterială este problema ta de sanatate, se recomanda să bei suc proaspăt de lămâie cat de des poti. Acesta creste flexibilitatea vaselor de sânge, rezultatul fiind scăderea tensiunii arteriale. Lămâia conține cantități mari de vitamina B, consumată constant va ajuta la prevenirea insuficienței cardiace.

Dacă ai colesterolul mare, un rizom de ghimbir ajută la scăderea lui. Un alt remediu este mierea (bogata in calciu, sodiu, potasiu, vit B). Se recomanda a fi consumate si separat, si combinate (in acest fel, beneficiile lor sunt dublate).

 

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Încercați această rețetă naturală veche pentru tensiune și colesterol 1