Încercați această rețetă naturală veche pentru tensiune și colesterol

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Cați bani cheltuiți zilnic pe medicamente pentru hipertensiune arterială și colesterol? Mulți, nu? Iată, mai jos, o rețetă naturală veche (remediul Amish) care vă va economisi destui bani.

Aveti nevoie de:

  • 1 lingură de suc de lămâie
  • 1 lingură de oțet de mere
  • 1 linguriță de miere
  • 1 cățel de usturoi ras
  • 1 bucată de ghimbir ras

Preparare:

Puneți toate ingredientele într-un blender si amestecați timp de 30 de secunde la viteză foarte mare. Strecurați lichidul, apoi puneți amestecul la frigider timp de 5 zile.

Administrare:

  • 1 lingură înainte de micul dejun dimineața
  • 1 lingură înainte de cină seara
  • Nu ar trebui să consumați acest remediu mai mult de 3 ori pe zi.

De milenii ]ntregi, usturoiul a fost folosit intens pentru prevenirea si tratarea multor boli. Potrivit unui studiu recent, persoanele cu hipertensiune arterială care au luat zilnic suplimente cu usturoi, tipm de cinci luni, au constatat o scadere a tensiunii arteriale. De asemenea, remediile cu otet de cidru de mere au avut rezultatea spectaculoase, acesta avand capacitatea de a echilibra pH-ul organismului.

Usturoiul are puține reacții adverse și s-a dovedit ca poate crește longevitatea. Toate efectele benefice ale usturoiului sunt atribuite compușilor săi.

Dacă hipertensiunea arterială este problema ta de sanatate, se recomanda să bei suc proaspăt de lămâie cat de des poti. Acesta creste flexibilitatea vaselor de sânge, rezultatul fiind scăderea tensiunii arteriale. Lămâia conține cantități mari de vitamina B, consumată constant va ajuta la prevenirea insuficienței cardiace.

Dacă ai colesterolul mare, un rizom de ghimbir ajută la scăderea lui. Un alt remediu este mierea (bogata in calciu, sodiu, potasiu, vit B). Se recomanda a fi consumate si separat, si combinate (in acest fel, beneficiile lor sunt dublate).

 

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă