Incredibil! Cum arata acum barbatul care traieste cu doua surori

Barbatul, care spune ca traieste dupa propriile lui reguli, pe care le-a impus atat nevestelor cat si copiilor, a acceptat, in urma cu vreo doi ani, sa apara la televizor si sa realizeze mai multe reportaje in care a arata cum e viata lui, dar a oferit si amanunte inedite despre partea amoroasa a relatiei lui cu cele doua surori. Chiar daca multi l-au condamnat si criticat, George Chirila nu a fost deranjat de ”gura lumii”.

George Chirila, dupa scurta celebritate capatata prin aparitiile sale la tv, si-a continuat viata normala, din punctul lui de vedere. Barbatul cu doua neveste surori are o gospodarie mare, cu animale, livada si numerosi stupi. Numai ca, fata de acum doi ani, cand o echipa de la WOWbiz a fost acasa la George Chirila, intr-un sat de langa Iasi, barbatul este complet schimbat. Probabil ca aparitiile la tv l-au facut pe George Chirila sa-si schimbe look-ul, barbatul nemaiavand acum barba, ci doar o mustata la moda, iar parul sau lung, prins in coada, pare aranjat la hairstylist.

George Chirila a aparut, in urma cu cateva saptamani, intr-un reportaj realizat de un apicultor, care merge prin tara si viziteaza diverse stupine. Barbatul cu doua neveste surori si-a aratat mandru stupii si a dat sfaturi profesioniste despre cresterea albinelor.

George Chirila a dezvaluit si cel mai intim lucru despre relatia lor
De altfel, intr-unul dintre reportajele facute acasa la George Chirila, barbatul a povestit cum se imparte intre cele doua femei si a dezvpaluit si cum se descurca in pat cu cele doua sotii.

 “Eu sunt pudic. Nu exista o regula. Eu am cautat sa fiu drept in toate privintele, inclusiv in astea intime. Exista un echilibru, o armonie. Nu s-a intamplat niciodata sa fim toti in acelasi loc. Nu e pentru mine asa ceva. Latura sexuala are o mica insemnatate pentru mine pentru placere. La mine este pentru procreere. Sunt zile in care fata de una  am mai multa atractie, alte zile fata de cealalta. Depinde de zile. Noi sexul il numim diferit. Cum sa spun? Contopire in iubire. Acest lucru la noi se intampla doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afara de aceste doua femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionam pentru a face un copil. Dorm singur. Eu ma culc afara, pe pamant. Azi noapte am mai mers si in casa, dar de obicei mai dorm afara, pe pamant. Aseara am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc asa. Au inteles in timp ca nu e bine. (…)

In clipa in care femeia e curata, nu are de

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !