Infectat cu Covid-19, Alexandru Arșinel face noi mărturisiri

0

Alexandru Arșinel a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate, la câteva săptămâni distanță de când a învins coronavirusul. Artistul a dezvăluit că a început să surzească și că nu mai are energie.

Deși este vaccinat împotriva COVID-19, Alexandru Arșinel a avut nevoie de internare după ce a fost testat pozitiv. A câștigat lupta cu virusul și a fost externat. Recent, în cadrul unei emisiuni, artistul a mărturisit că nu se simte deloc bine. În aceeași situație se află și soția lui.

“Nu am energie, obososesc repede. Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea. Dar eu zic că sunt OK. Am început să surzesc, așa sunt bătrânii. Probabil sunt înfundat. Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. Ea s-a bucurat foarte mult că am fost la munte. Am cumprat niște utilaje care să mă ajute la transport, dar nu am reușit să le folosesc încă. Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi. Are atâta tristețe în ochi că te cutremură”, a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel: „Avem pe rol o piesă de teatru”
În prezent, Alexandru Arșinel colaborează cu teatrul pe a cărui scenă a apărut mai bune de șase decenii.

“Dorul trebuie să-l scot acum pentru că mi-a fost interzis de Primarul general al Capitalei care nu mi-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujesc de aproape 60 de ani. Asta nu înseamna că directorul de teatru, Vasile Muraru, excelentul actor și manager, nu s-a gandit la mine. M-a sunat chiar astăzi și mi-a spus că o să continuam colaborarea într-un fel sau altul. Avem pe rol o piesă de teatru. Eu spun treaba asta ca stare de moment, dar în general, a fost o perioadă foarte dificilă. Nu știu artiștii cum au putut să depășească aceast moment, având în vedere lipirea lor cu toată ființa de această meserie și faptul că pandemia ne-a oprit să mai apărem în fața publicului”, a declarat Alexandru Arșinel, într-o emisiune TV.

Spune ce crezi