All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Informatii din interiorul McDonald’s! Nici macar angajatii nu s-ar atinge de acest fel de mancare!

Un site de stiri a fost foarte atent pe o platforma numita Quorasi a urmarit discutiile care se purtau intre angajatii McDonald’s ca sa afle ce produse din meniu le-ar placea sa manance, iar pe o alta platforma (Reddit) mai multi angajati de la McDonald’s discutau despre produsele pe care nu le-ar manca niciodata de la firma la care lucreaza.

In mod surprinzator, primul pe lista produselor pe care anagajatii nu l-ar manca ar fi sandwichul Filet-O-Fish. Aesta este un produs adaugat in McDonalds din anul 1965, acest produs fiind in mod special creat pentru copii, acesta fiind „mai usor masticabil”.

„Nu sunt fanul tonelor de legume, iar numarul de calorii in aceste produse este astronomic”, a declarat un angajat McDonald’s.

Revoltele la adresa McDonand’s au continuat sa apara si pe alte platforme, alti utilizatori sustinand ca „felul in care arata inainte sa punem sos pe el este absolut revoltator”, scrie utilizatorul. „Nu arata deloc a carne, arata ca o raie”.

Un alt produs care a iscat revolta este sandwichul cu pui la gratar.

„Multi oameni aleg sa fie sanatosi si comanda sandvisul cu pui la gratar”, a scris un utilizator de Reddit ce pretinde a fi un fost angajat al lantului. Nu multi realizeaza ca suntem un fast food si vom gasi o cale sa facem orice nesanatos”

Sursa: bzi.ro

loading...