sâmbătă, 19 septembrie 2020

Însărcinată în 7 luni, Simina i-a transmis lui Jador mesajul ”NU îmi crește nimeni copilul”

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Simina, însărcinată în aproape 7 luni, este satula de ironiile legate de vechea poveste cu Jador din casa ‘Puterea Dragostei’, asa ca iar a rabufnit!

Acum cateva zile, Simina a postat un mesaj în care vorbește despre Jador, deși nu-i spune numele fostului ei iubit de la Puterea Dragostei.
”Nu sunt cunoscută sau să mă facă cineva cunoscută! Aberații! Și dacă stăm să o luăm logic, el a stat în emisiune o săptămână și după, a început să facă melodii pentru mine și eu îl pomeneam în fiecare zi în emisiune! Nu zic că eu am făcut cunoscut pe cineva, dar nici pe mine nu m-a făcut cunoscută el! El și în momentul ăsta face vloguri despre Alex! Deci încetați cu aberațiile! Și înapoi în casă s-a întors după ce eu și Alex am format un cuplu, adică după 3 luni după ce a fost eliminat. Cum zic…alea, că el îmi crește copilul.. el cu povestea pe care a exagerat-o a făcut mulți bani. Nu îmi crește nimeni copilul, sper că v-am lămurit”, este mesajul Siminei pentru toți cei care sunt de parere că datorită lui Jador a devenit ea cunoscuta.

Simina și Jador s-au cunoscut la Puterea Dragostei si au format un cuplu pentru un timp foarte scurt. Jador a făcut apoi câteva melodii în care canta despre iubirea pentru Simina, dar și despre durerea cauzata de pierderea acesteia. Surprinzator, Simina spune că relația dintre ea și manelist nu a fost una atât de profundă pe cât a lăsat el să se înțeleagă.

sursa substantial.ro

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă