Însărcinată în 7 luni, Simina i-a transmis lui Jador mesajul ”NU îmi crește nimeni copilul”

Simina, însărcinată în aproape 7 luni, este satula de ironiile legate de vechea poveste cu Jador din casa ‘Puterea Dragostei’, asa ca iar a rabufnit!

Acum cateva zile, Simina a postat un mesaj în care vorbește despre Jador, deși nu-i spune numele fostului ei iubit de la Puterea Dragostei.
”Nu sunt cunoscută sau să mă facă cineva cunoscută! Aberații! Și dacă stăm să o luăm logic, el a stat în emisiune o săptămână și după, a început să facă melodii pentru mine și eu îl pomeneam în fiecare zi în emisiune! Nu zic că eu am făcut cunoscut pe cineva, dar nici pe mine nu m-a făcut cunoscută el! El și în momentul ăsta face vloguri despre Alex! Deci încetați cu aberațiile! Și înapoi în casă s-a întors după ce eu și Alex am format un cuplu, adică după 3 luni după ce a fost eliminat. Cum zic…alea, că el îmi crește copilul.. el cu povestea pe care a exagerat-o a făcut mulți bani. Nu îmi crește nimeni copilul, sper că v-am lămurit”, este mesajul Siminei pentru toți cei care sunt de parere că datorită lui Jador a devenit ea cunoscuta.


Te rugam sa apreciezi !

Simina și Jador s-au cunoscut la Puterea Dragostei si au format un cuplu pentru un timp foarte scurt. Jador a făcut apoi câteva melodii în care canta despre iubirea pentru Simina, dar și despre durerea cauzata de pierderea acesteia. Surprinzator, Simina spune că relația dintre ea și manelist nu a fost una atât de profundă pe cât a lăsat el să se înțeleagă.

sursa substantial.ro

loading...