vineri, 3 iulie 2020

Însărcinată în 7 luni, Simina i-a transmis lui Jador mesajul ”NU îmi crește nimeni copilul”

Știrile zilei

O mutație a coronavirusului îl face de până la șase ori mai contagios. Infectează celulele mult mai ușor decât actualul virus (studiu)

Varianta coronavirusului cea mai răspândită în prezent prezintă o mutație care îl ajută să infecteze celulele mult mai ușor...

Cum să promovezi o afacere online?

Cine nu-și dorește să devină cunoscut pe internet? Cu atâtea tipuri de rețele sociale și puterea motoarelor de căutare...

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Simina, însărcinată în aproape 7 luni, este satula de ironiile legate de vechea poveste cu Jador din casa ‘Puterea Dragostei’, asa ca iar a rabufnit!

Acum cateva zile, Simina a postat un mesaj în care vorbește despre Jador, deși nu-i spune numele fostului ei iubit de la Puterea Dragostei.
”Nu sunt cunoscută sau să mă facă cineva cunoscută! Aberații! Și dacă stăm să o luăm logic, el a stat în emisiune o săptămână și după, a început să facă melodii pentru mine și eu îl pomeneam în fiecare zi în emisiune! Nu zic că eu am făcut cunoscut pe cineva, dar nici pe mine nu m-a făcut cunoscută el! El și în momentul ăsta face vloguri despre Alex! Deci încetați cu aberațiile! Și înapoi în casă s-a întors după ce eu și Alex am format un cuplu, adică după 3 luni după ce a fost eliminat. Cum zic…alea, că el îmi crește copilul.. el cu povestea pe care a exagerat-o a făcut mulți bani. Nu îmi crește nimeni copilul, sper că v-am lămurit”, este mesajul Siminei pentru toți cei care sunt de parere că datorită lui Jador a devenit ea cunoscuta.

Simina și Jador s-au cunoscut la Puterea Dragostei si au format un cuplu pentru un timp foarte scurt. Jador a făcut apoi câteva melodii în care canta despre iubirea pentru Simina, dar și despre durerea cauzata de pierderea acesteia. Surprinzator, Simina spune că relația dintre ea și manelist nu a fost una atât de profundă pe cât a lăsat el să se înțeleagă.

sursa substantial.ro

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Însărcinată în 7 luni, Simina i-a transmis lui Jador mesajul ”NU îmi crește nimeni copilul” 2