Intamplarea prin care a trecut cuplul care si-a vandut apartamentul ca sa calatoreasca prin lume: Niciodata, dar niciodata nu e totul roz

Aventura celor doi soti din Bucovina, Andreia si Ionut Chiperi, care si-au vandut apartamentul din Bucuresti pentru a calatori prin lume, ar putea sa se apropie de final, dupa ce Ionut s-a imbolnavit de febra dengue, in Indonezia, si a ajuns la spital pentru tratament. 

Andreia si Ionut Chiperi au avut curajul sa-si indeplineasca visul de-a calatori prin lume. Andreia are 31 de ani, este absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii ”Alexandru I. Cuza“ din Iasi si mai are un masterat in Psihologie Organizationala, pe care l-a facut la Universitatea Bucuresti. Ea a lucrat timp de noua ani intr-un departament al unui mare retailer francez. Ionut are 33 de ani, este absolvent al Facultatii de Informatica Economica din cadrul Universitatii Romano-Americane si, timp de mai bine de zece ani, a lucrat la publicatii importante de presa din Bucuresti. 

Cei doi soti aveau un apartament in Capitala pe cumparat printr-un credit ipotecar, pe 30 de ani. Nu duceau lipsa de bani, ba chiar isi permiteau sa plece in vacanta in strainatate de doua-trei ori pe an. Si totusi ceva le lipsea. 

”Ne lipsea timpul acela pretios in care sa traim cu adevarat pentru noi, efectiv. Sa nu alergam mereu dupa ceva, sa fim pe fuga, nervosi, blocati in trafic. Cu gandul la rate, facturi sau alte responsabilitati. Ne doream sa traim liber, sa ne dam seama cine suntem cu adevarat, sa ne indreptam catre noi insine mai des, sa ne intrebam: cum suntem, ce mai facem? Sa exploram lumea asta atat de frumoasa! Ne doream sa ne trezim cand si unde vrem“, explica Andreia.

Recent, cei doi soti au descris pe blogul lor – haihuin2.com – experienta mai putin placuta prin care au trecut in Indonezia, dupa ce Ionut a fost intepat de un tantar si a fost contamminat cu virusul de febra dengue.

”Practic, nu e nimic grav; virusul se manifesta ca o raceala puternica, prin: febra mare (ajunge si la 40 grade), dureri de cap, lipsa poftei de mancare, dureri musculare, iritatii si mancarimi ale pielii, stari de voma si transpiratii puternice. 

Ionut le-a experimentat doar pe primele. In foarte putine cazuri, febra poate cauza hemoragii interne, cat si externe. Din fericire, nu a fost si cazul lui Ionut. In special, ibuprofen-ul si aspirina, administrate in timpul febrei dengue, cauzeaza hemoragii”, au scris pe blog Chiperii.

Ionut a stat in spital timp de sase zile, iar acum se simte bine.

Experienta aceasta i-a determinat pe cei doi soti sa se gandeasca serios sa se intoarca acasa, in Romania.

”Concluzia e ca niciodata, dar niciodata nu e totul roz si nimic nu iese ca la carte, conform planului de acasa. Mai vin si momente picante, pe care e bine sa le depasesti

 » Sursa: bzi.ro

loading...