Interes crescut pentru plimbarile cu „Tramvaiul Comunismului” in Iasi

Proiectul intitulat „Tramvaiul Comunismului” se bucura de un real succes la Iasi. Numarul de persoane care doresc sa isi rezerve o plimbare cu tramvaiul a crescut atat de mult incat procedurile trebuie facute chiar si cu o saptamana inainte. „Toate locurile din «Tramvaiul Comunismului» au fost rezervate pentru cursa de sâmbata, 15 iunie. Va dam întâlnire la urmatoarea cursa, care va fi organizata sâmbata, 22 iunie”, au precizat reprezentantii Asociatiei Pasionatilor de Transport Public Tramclub Iasi.

Vezi si: Au fost aprobate noile tarife ale CTP Iasi. Cat vor costa biletele si abonamentele

La cursa anterioara, tramvaiul a avut calatori din Iasi si Olanda care au fost placut surprinsi de aceasta mini excursie. Luna aceasta, CTP Iasi sarbatoreste „Ziua transportatorului„, marcând 90 de ani de la introducerea autobuzului în orasul nostru. In acest mod, Compania de Transport Public Iasi ii invita pe cei interesati sa parcurga o scurta incursiune în timp pentru a prezenta influentele regimului comunist asupra orasului Iasi, atât din punct de vedere social, cât si arhitectural. Atmosfera este completata de experienta calatoriei cu un tramvai istoric românesc, de tip ITB, fabricat la Bucuresti în anul 1959.

Vezi si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

„Pentru înscriere trimiteti prin e-mail numele dumneavoastra si ziua de sâmbata pentru care optati la adresa tramvaiul.comunismului•gmail.com. La urcare, va fi necesar sa prezentati legitimatia de calatorie constând într-un abonament nominal de 3 zile, în valoare de 25 de lei, care poate fi achizitionat de la oricare toneta ce poarta însemnele CTP Iasi. Abonamentul va ofera posibilitatea sa circulati nelimitat cu mijloacele de transport în comun timp de trei zile”, au precizat oficialii CTP Iasi. Proiectul cultural «Tramvaiul Comunismului» Iasi este realizat în regim de parteneriat de catre Compania de Transport Public Iasi, Asociatia Pasionatilor de Transport Public Tramclub Iasi si Atelier „Spre”.

Vezi si: Un individ certat cu legea a aruncat cu pietre intr-un autobuz al CTP Iasi. Politia il cauta – FOTO

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

 » Sursa: bzi.ro