VIDEO – Interviu demențial cu Antonia! A făcut dezvăluiri noi despre viața alături de Alex Velea, dar și despre copilărie

380

Antonia a acceptat să facă un interviu… altfel! Iar rezultatul a fost demențial, pentru că întrebările au fost puse chiar de ea! Cum a fost posibil așa ceva? Foarte simplu: cu ajutorul unei echipe de profesioniști, artista s-a filmat și în rolul unei prezentatoare, dar și în rolul ei, de vedetă. În cadrul înregistrării, frumoasa cântăreață a făcut dezvăluiri noi despre viața alături de Alex Velea, dar și despre copilăria sa.

Antonia a făcut dezvăluiri noi despre viața alături de Alex Velea, dar și despre-copilărie

La începutul interviului, vedeta a mărturisit că ultimul mesaj pe Instagram a fost de la una dintre cele mai bune prietene ale sale: cântăreața Inna și că ultima poză nu este vreuna extrem de sexy, așa cum obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare, ci un Boomerang cu ea.

“Nu, nu aș putea rezista niciodată, pentru că eu stau foarte mult pe telefon. (…)”, a spus Antonia când a fost întrebată dacă ar rezista fără telefonul mobil o zi.

Întrebată dacă ar putea să meargă pentru o zi, ar alege să meargă în trecut sau în viitor, cântăreața a răspuns: “În trecut, cred. Aș vrea să fiu iar mică, să ies cu prietenii mei, să mă joc. Îmi amintesc așa… ce sentiment aveam când mă jucam prin curte cu prietenii mei… așa… am simțit o libertate și mi-e dor”.

Provocată să spună unde și-ar dori să locuiască pe acest mapamond dacă banii și cariera nu ar fi o problemă, Antonia a spus clar și răspicat: “În America!”. Frumoasa artistă a vorbit și despre cum reușește să împace și cariera, și viața de familie și… a surprins prin răspunsul pe care l-a oferit la întrebarea: “Ce ai face dacă ai afla că astăzi este ultima ta zi pe Pământ?”.

“Când am eu treabă, pun anunț pe… și dau copiii la închiriat. Nu, glumesc. Îmi fac programul astfel încât am timp de toate. (…). Aș lua copii și pe Alex… toți trei copiii, apropo și m-aș duce pe o insulă și aș mânca foarte mult. Mult rău de tot, toate prostiile din lume”.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise