Interzicerea primita de Huawei si cum intelege publicul roman acest razboi tehnologic

Luna aceasta SUA a lansat stirea bomba, cea de interzicere a companiilor americane, ce fac afaceri cu Huawei, producator mondial de echipamente de retea, al treilea in lume la productia de telefoane mobile. Acuzat ca dispozitivele sale intercepteaza si colecteaza date de la utilizatori, banarea Huawei are de fapt o miza mare.
Cum avantul companiei chineze este curmat, partenerii occidentali nu vor mai putea livra produse, componente si servicii, cu Google care va opri accesul Huawei la Android si alte aplicatii, se va impune nevoia de a avea un sistem propriu de operare al telefoanele viitoare sub acest brand. Cum intelege piata consumatorilor din Romania scoaterea de pe piata a gigantului in tehnologia mobila mondiala? Scos fortat de pe piata, cu sanse ca aliatii SUA sa urmeze exemplul banarii, multi fani Huawei se intreaba ce se va intampla.
Perspectivele de viitor ale brandului Huawei pe piata romaneasca nu sunt atat de sumbre. O solutie se va gasi desigur si in plus generatia actuala de telefoane nu este afectata. Avantajul din aceasta poveste este ca Huawei continua sa produca accesorii telefoane Huawei fata de care publicul manifesta un real interes. Nu este deci cazul de panica, consumatorii sa se orienteze rapid spre alte tipuri de telefoane. Nu stim viitorul cum va arata, insa Huawei ramane pentru multi un favorit. 
Accesorii de la Huawei pentru telefonul detinut 
Cei care sunt posesori ai unui model de telefon Huawei pot sta linstiti in privita viitorului si ar face bine sa isi protejeze telefonul, mentinand calitatea acestuia. Dispozitivele mobile Huawei inca sunt competitive pe piata. Asadar, pentru protectie, husele sunt in continuare o recomandare binevenita. Variantele pentru aceste accesorii sunt atat de multe, de la cele din TPU la cele din poliuretan sau chiar din piele. 
O alta categorie de interes in ceea ce priveste accesoriile sunt castile handsfree cu Bluetooth de la Huawei. Pretul acestora este unul destul de mare, dar se justifica de indata ce descoperim detaliile acestui produs. Sunt casti gandite sa fie practice si sa scuteasca utilizatorul de purtarea firelor care deranjeaza. Sunt detectate imediat cand sunt purtate, datorita senzorului infrarosu, sunt confortabile si compatibile cu dispozitive Bluetooth cu profil AVRCP si A2DP. 
La GSMnet.ro regasim o gama larga de accesorii Huawei, nu doar cele ce tin de estetica, ci si de functionalitate, piese si componente pentru modele de telefoane marca Huawei. Preturile sunt rezonabile si nu pentru ca pe piata de profil Huawei a fost zguduit cu

 » Sursa: bzi.ro