24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Între 11 iunie – 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct sus pe terasa Ploiești Shopping City

Ploiești, 10 iunie 2021 – Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri, vor putea fi vizionate sus pe terasa Ploiești Shopping City, într-un cadru plin de energie și în condiții de maximă siguranță.
Între 11 iunie – 11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați pe terasa deschisă a centrului comercial Ploiești Shopping City, de la nivelul 1, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe un ecran de mari dimensiuni. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit. Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat aici.
Vizionările se vor face în aer liber, în condiții de siguranță deplină, iar vizitatorii se vor putea încărca cu energia spectacolelor de fotbal alături de prieteni, și vor putea face plinul cu meniuri și preparate culinare inedite.
Terasa Ploiești Shopping City are o suprafață de 1200 mp, dispune de mobiler urban și prietenos,

 » Citeste mai mult pe republikanews.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate