Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au negociat o împăcare

3.658

Deși inițial nu a vorbit foarte mult despre acest subiect, Ioana Ginghină abordează tot mai des problema divorțului de fostul ei soț. Chiar astăzi, actrița a mărturisit că, în pofida despărțirii destul de amare, cei doi au avut discuții despre o posibilă împăcare.

Ioana Ginghină a mărturisit că a negociat o posibilă împăcare cu fostul soț. În direct, actrița a dezvăluit că au încercat să facă tot ce e mai bun pentru fiica lor, Ruxandra.

Ioana Ginghină: „Am fost soția aproape perfectă”

Încrezătoare că a avut succes în rolul ei de soție, Ioana Ginghină a explicat că, deși subiectul unei împăcări a fost abordat, într-un final a decis că nu mai poate fi niciodată femeia de dinainte. Mai mult, a mărturisit că nu o interesează dacă fostului soț îi pare rău, pentru că viața de acum înainte este despre ea și despre fiica ei.

„Nu mă mai văd cu el. Și au mai fost discuții, dar nu. Eu n-aș mai putea fi aia de dinainte, n-aș putea să mai fiu aia drăguță… Au fost tot soiul de discuții, că pentru copil, că pentru… Dar, na… Nu știu dacă îi pare rău și nu mă mai interesează. De acum, totul e despre mine și despre Ruxi. Nu mai pot eu să fiu așa! Din punctul meu de vedere, eu am fost o soție aproape perfectă, adică am acceptat multe lucruri. Mi-a plăcut să fiu un bun prieten pe acolo prin casă, să ajut unde se putea ajuta. Și nu o să mai pot fi așa, sunt mult mai „bitchy” (n.r. răutăcioasă)”, a declarat Ioana Ginghină, la o emisiune TV.

Ioana Ginghină a divorțat de soțul ei acum câteva luni, după o perioadă în care a păstrat tăcerea de dragul fiicei sale. Actrița a explicat că nu are pe nimeni, în sensul romanic, în viața ei.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise