Ioana Ginghina si Daniel Tudorica, primul ei sot, sunt colegi, dar nu se saluta

Frumoasa si de ceva vreme libera, Ioana Ginghina are multi admiratori. Iar unul dintre acestia este primul ei sot. Daniel Tudorica, actor si el, se pare ca n-a putut s-o uite, cu toate ca si-a refacut viata alaturi de alta femeie.

Ioana Ginghina, acum in varsta de aproape 42 de ani (pe 21 septembrie ii implineste), s-a maritat prima data la 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorica, insa mariajul nu a tinut. Ea a pledat pentru divort, intrucat sotul voia neaparat un copil, iar ea era concentrata pe cariera la acea vreme si considera ca o pauza fortata nu i-ar fi prins bine la inceput de drum.

Ce-a urmat dupa despartire se stie: Ioana a facut cariera in teatru si TV, a devenit celebra si s-a maritat cu Alexandru Papadopol, a devenit mama in urma cu 11 ani, iar vara aceasta a redevenit femeie libera, dupa ce si a doua casnicie i s-a destramat. Ce nu se stie este ce a urmat dupa aceasta noua despartire. O declaratie naucitoare, facuta de primul sot!

Ioana Ginghina si Daniel Tudorica sunt colegi la Teatrul „Ion Creanga”, dar relatia lor nu e deloc colegiala. Plin de resentimente, dupa despartirea de acum peste doua decenii, actorul a ales sa rupa orice legatura cu fosta nevasta, asa ca ei nu se saluta cand se intalnesc, comportandu-se ca doi straini.

Gheata din inima lui Daniel Tudorica s-a topit insa neasteptat dupa divortul Ioanei de Papadopol. „Daniel i-a spus ca o iubeste, chiar daca in jurul lor era lume”, au dezvaluit colegi de-ai celor doi de la teatru. Declaratia naucitoare a ramas insa fara ecou, Ioana alegand sa nu raspunda si sa ia totul ca pe o gluma, mai ales ca Tudorica este insurat cu o profesoara si are o fata cu aceasta.