Ioana Tufaru i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu

1.204

Ioana Tufaru, fiica regretatei actriţe şi cântăreţe Anda Călugăreanu, a ţinut morţiş să aducă un ultim omagiu celei care a fost Tamara Buciuceanu Botez. Cu siguranţă mama Ionei Tufaru şi Tamara Buciuceanu s-au intersectat de multe ori în viaţa lor. Iar acum se vor revedea pe scenă din Rai.

Ioana Tufaru a mers la Teatrul Bulandra, acolo unde a fost depus trupul regretatei actriţe Tamara Buciuceanu. A depus flori şi a aprins o lumânare la căpătâiul marii actriţe. Apoi a fost fotografiată în faţa teatrului, în timp ce savura o ţigară.

Ioana Tufaru i-a adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu

Actriţă Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viaţă pe 15 octombrie 2019, după ce a petrecut 12 zile în spital. A fost internată la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace. Artista a ajuns în stare gravă la spital, iar după câteva zile şi-a revenit puţin. A cerut rudelor plăcintă cu vişine, însă nu a mai apucat să-şi facă pofta, deoarece i s-a făcut din nou rău.

A fost intubată şi ventilata mecanic, însă pe data de 14 octombrie a pierdut lupta cu viaţa. Avea 90 de ani. Vineri, 18 octombrie, de la ora 9:30, Tamara Buciuceanu a fost condusă pe ultimul drum, la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei, iar de la ora 13:00 această a fost îngropată la Cimitirul Sfânta Vineri.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise