Ion Cristoiu: „PSD are nevoie de un lider, de talia lui Dragnea. Trebuie sa fie unul dintre pucisti”

„Emisiunea Gandurile lui Cristoiu, inregistrata si transmisa pana acum duminica, va fi in direct, in fiecare joi, de la ora 19.00, pe Mediafax.ro si Gandul.info.
Prima editie live a emisiunii a fost transmisa joi, 6 iunie, de la ora 19.00, iar printre subiectele analizate s-a numarat situatia din PSD, consultarile de la Cotroceni, conflictul dintre Ludovic Orban si Rares Bogdan, precum si dosarul Basescu, inaintat de CNSAS Curtii de Apel Bucuresti.
Voi publica textul integral al emisiunii in doua editii, simbata si duminica, ale cristoiublog.ro.

Monica Mihai: Bun gasit la o noua editie a emisiunii „Gandurile lui Cristoiu”, o emisie in direct, alaturi de mine se afla analistul politic si jurnalistul Ion Cristoiu, bine v-am gasit, tot in direct!
Ion Cristoiu: Adica nu indirect, ci in direct.
Monica Mihai: In direct, nu indirect. A fost o saptamana agitata, pe plan intern presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele in aceasta saptamana, la consultari la Palatul Cotroceni, acestia s-au prezentat rand pe rand dupa care fiecare si-a spus punctul de vedere referitor la ceea ce s-a stabilit impreuna cu presedintele Iohannis, sunt miscari interesante in Partidul National Liberal despre care va trebuie sa discutam. Partidul Social Democrat a ramas sub carmuirea Vioricai Dancila trebuie sa vedem exact care sunt polii de putere si este o intrebare interesanta daca Traian Basescu mai ajunge in Parlamentul European, avand in vedere ultimele informatii care au aparut cu privire la CNSAS. Avem bineinteles editorialul saptamanii dar si Top 5 politicieni ai saptamanii rubrica noastra permanenta din emisiune. Haideti sa incepem cu primul subiect consultarile care au avut loc in aceasta saptamana la Palatul Cotroceni, consultari convocate si anuntate inca de saptamana trecuta de presedintele Klaus Iohannis in zilele de marti si de miercuri partidele din Romania s-au prezentat la discutii cu presedintele Klaus Iohannis, acesta initial a spus ca vor discuta despre cum sa aplice votul romanilor de la referendum in legislatie, pana la urma la finalul discutiilor se pare ca presedintele Klaus Iohannis s-a razgandit cu privire la referendum si ne-a vorbit despre un acord.

Iohannis gandeste intai in germana si traduce limpede in germana deoarece cuvantul imediat are alt sens in germana decat sensul mai arogant in romana
Ion Cristoiu: Un acord national. Noi nu putem analiza ce s-a intamplat zilele acestea la nivelul presedintelui fara a tine cont de ce a fost duminica 26 mai si mai ales inainte de duminica 26 mai. Domnul Klaus Iohannis pe 25 aprilie, in Joia Mare, ca tin minte mesajul public care insotea decretul de convocare al referendumului a sustinut noi am mai discutat aici cu subiect si predicat, ca daca romanii vin la vot si daca romanii voteaza sigur anti-PSD atunci de a doua zi sau imediat cum ii place dansului sa traduca din germana in romana in direct. Dansul gandeste intai in germana si traduce limpede in germana deoarece cuvantul imediat are alt sens in germana decat sensul mai arogant in romana. Imediat se schimba ceva prin acest angajament tipic electoral de pacalire a fost dublat de declaratiile lui Ludovic Orban potrivit carora imediat cum  se anunta rezultatul votului Guvernul pleaca,

 » Sursa: bzi.ro