Ion Țiriac, contactat de Boris Becker din închisoare

Boris Becker a primit o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare cu executare, pentru că a ascuns bunuri în valoare de 2,5 milioane de lire sterline, pentru a evita plata taxelor și datoriilor, în dosarul privind „falimentul” personal, declarat în 2017.

Ion Țiriac este fostul manager al lui Boris Becker, pe care l-a dus pe culmile gloriei la începutul carierei germanului în tenis.

Ion Țiriac spune că a fost contactat prin mesaje de către fostul tenismen aflat în închisoare. Becker i-a mărturisit că primele zile după gratii au fost cele mai dificile.

”Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L’Equipe.

Între timp, fostul mare jucător de tenis a decis că poate face bani și din spatele gratiilor. Astfel, el a decis să scrie o carte în care să dezvăluie diverse secrete din viața lui și să povestească pas cu pas cum a ajuns falit, după o carieră în care a câștigat enorm.

Becker vrea astfel să mai câștige niște bani care să-i acopere măcar o parte din problemele financiare.

„Va fi și despre alte lucruri din viața sa. Astfel, el încearcă să-și ocupe timpul în închisoare. Este o modalitate bună de a o face. El știe că va exista interes pentru o asemenea carte”, susține publicația The Sun, care citează o persoană apropiată lui Becker.

Numai că, între timp, Becker a primit o veste proastă chiar de la ministrul Justiției din Marea Britanie, care spune că el nu are dreptul să publice nimic atâta timp cât se află în spatele gratiilor.