13.9 C
București
sâmbătă, 15 mai 2021

Ipoteză șocantă în cazul lui Sebastian, băiatul dispărut de acasă

Sebastian a dispărut de acasă de cinci zile, iar autorităţile din jud Arad îl cauta în continuare pe băiatul de 7 ani. Copilul a plecat de acasă sâmbătă către o stână de la marginea satului. Din acea zi acesta este de negăsit.

Părinţii băiatului sunt devastaţi însă, cu toate astea, aceştia sunt convinşi că micuţul nu este mort.

Sebastian a dispărut de acasă de cinci zile
Copilul a plecat de acasă sâmbătă către o stână de la marginea satului şi din acel moment pare să fi intrat în pământ. Nimeni nu a reuşit să o ofere informaţii precise despre acesta, iar părinţii sunt disperaţi.

„Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el”, a spus Adela Orădan, mama copilului.

Apropiaţii lui Sebastian spun că , în ciuda vârstei, băiatul știa foarte bine zona. Este prea puțin probabil să se fi rătăcit.

„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă. Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”, a declarat tatăl lui Sebastian la ProTV.

Condițiile meteo au dat bătăi de cap autorităților
Miercuri, din cauza condițiilor meteo, operațiunile au fost restrânse. Autoritățile fac apel la posesorii de drone să îi ajute pentru a a putea scana o suprafață cât mai mare. Familia este convinsă că cineva l-a răpit pe Sebi, mai ales că micuțul cunoștea bine zona.

Joi, căutările sunt reluate cu forțe sporite. Va veni și un psiholog la fața locului, pentru că urmează să fie audiați copiii care îl însoțeau pe Sebi.

Sebastian este cel mai mare copil al familiei și mai are 3 frați. Are un metru și 20 și constituție atletică. Poliţiştii arădeni au făcut publica poza băiatului în speranța că cineva l-ar putea recunoaște, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva.

Semnalmentele copilului dispărut din Arad
Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată sâmbăta, pe 9 ianuarie 2021. La ora 16.30 copilul se afla la o stână de lângă localitatea Vânători. Potrivit unor serii de discuţii cu localnicii şi familia, se pare că acesta plecase de acasă sâmbătă dimineaţă pentru a se juca în sat. Mai apoi, Sebastian s-a alăturat unui grup de copii şi au mers la stana însoţiţi de un localnit mai în vârstă.

Mama băiatului a apelat numărul unic de urgenţă 112 sâmbătă seară, la ora 19,00, pentru a sesiza dispariţia fiului său. Îngrijorată, acesta când a văzut că micuţul nu se mai întoarce acasă a sesizat autorităţile. Căutările au fost demarate imediat şi au avut loc şi pe parcursul primei nopţi, însă din nefericire nu a fost găsit pe o rază de 20 de kilometri distanţă de domiciliul familiei.

Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean, copilul are 1,20 metri înălţime, păr şaten, faţă ovală, constituţie astenică, dar nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o purta. Persoanele care îl văd sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Din nefericire, tot mai multe persoane sunt declarate dispărute. Ultimul caz înregistrat a fost cel al studentei din Iași. Tatăl său s-a deplasat la secția de Poliție pentru a declara dispariția fiicei sale. Din păcate, aceasta a fost găsită la scurt timp decedată. Tânără, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită cu cinci coliere de plastic în jurul gâtului.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate