Ipoteza socanta! Marcel Lepa ar fi fost asasinat! Declaratii de ultima ora

Apar informatii noi in cazul sinuciderii lui Marcel Lepa, cel care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei. Lepa s-a sinucis, spanzurandu-se cu un cearsaf, in penitenciarul de la Timisoara. 

Ionel Marcel Lepa, barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul cristian Amariei, aflat in misiune, a avut parte de toate conditiile pentru a-si pune in aplicare gestul extrem, pare sa fie prima concluzie in acest caz. Acesta fusese lasat singur, desi, in mod normal, in perioada de carantina detinutii sunt inchisi mai multi intr-o camera, tocmai pentru a se supraveghea unii pe altii si a fi evitate asemenea evenimente. “Luni, 10.06.2019, in jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timisoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor in cazul unui detinut care a savarsit un act de suicid prin spanzurare in grupul sanitar al camerei de detinere. Concomitent aplicarii manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenta 112. In ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, acestia au constatat decesul la ora 7.15”, a precizat, ieri, pentru spynews.ro, subcomisar Ramona Ilies, purtator de cuvant al Penitenciarului Timisoara.

Marturia emotionanta a surorii politistului ucis de Lepa, dupa ce ucigasul s-a sinucis

”In sistemul penitenciar activeaza o mafie a drogurilor”
Mama lui Ion Besa – cel care l-a ucis cu lovituri de cutit, in gara Suceava, pe politistul Sorin Vezeteu, este de parere ca si fiul ei, si Marcel Lepa au fost… asasinati in puscarie, conform observator.tv.

”Dupa gratii se petrec multe crime, iar in sistemul penitenciar activeaza o mafie a drogurilor”, precizeaza femeia, care il are si pe cel de-al doilea fiu in puscarie. Ea spune ca atat fiul sau, Ioan Besa, cat si Ionel Lepa ar fi fost asasinati in puscarie, din razbunare pentru gestul lor. ”A trebuit sa reiasa ca si-a luat viata cu mainile lui”, declara Melania Besa.

 » Sursa: bzi.ro