Irina Columbeanu strange bani ca sa-i doneze

La numai 12 ani, Irina Columbeanu s-a implicat deja in mai multe acte de caritate. Fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu ii ajuta pe copiii si pe oamenii nevoiasi, dar are grija si de adaposturile pentru animale.

Mostenitoarea imperiului construit de Ion Columbeanu si preluat de Irinel Columbeanu, Irina nu se comporta ca un copil de bani gata. Educatia primita de la bunic si de la tatal ei a facut-o sa constientizeze faptul ca nu toti copiii au avut sansa ei, de a se naste intr-o familie bogata.

Fiica Monicai Gabor e sensibila la suferintele celor nevoiasi. Si, de ceva timp, si-a propus sa-i ajute, implicandu-se in acte de caritate. Copila si-a donat o parte din economii. Si si-a propus sa stranga bani in continuare, in acelasi scop.

Irina are grija si de cateva adaposturi pentru animale. Asta pentru ca iubeste foarte mult necuvantatoarele. Este si motivul pentru care a renuntat la carne. Ea a trecut la o alimentatie vegetariana: nu vrea ca animalele sa fie sacrificate.

Irina nu pare a le calca pe urme barbatilor din familie. Ea nu arata inclinatii catre partea materiala a vietii, ci e, mai degraba, atrasa de cea artistica. Dupa ce a luat lectii de actorie si de pictura, fata s-a aratat interesata si de muzica, asa ca s-a apucat de studiat chitara. Nu-si neglijeaza nici scoala, unde preferatele ei sunt limbile straine. Stie deja sa vorbeasca cursiv in engleza si franceza!

Citeste si: Care este legatura profesionala dintre Alexandru Papadopol si fostul sot al actualei lui iubite

Alexandru Papadopol este pregatit pentru doctorat de Adrian Titieni, nimeni altul decat fostul partener de viata al actualei lui iubite, Adriana Titieni.

Despre actorul Alexandru Papadopol s-a aflat zilele acestea ca are o relatie cu actrita Adriana Titieni, care a fost partenera de viata a celebrului actor Adrian Titieni. Alexandru Papadopol si Adriana Titieni au fost surpinsi in timp ce se imbratisau si se sarutau pe strada.

Potrivit click.ro, Alexandru Papadopol este pregatit pentru doctorat chiar de Adrian Titieni, fostul partener de viata al Adrianei Titieni, cu care are doi copii. In plus, Alexandru Papadopol si Adrian Titieni joaca impreuna in piesa „Spovedania”, de la Teatrul Godot.

Apropiati ai cuplului au dezvaluit pentru sursa citata ca Adriana a divortat in urma cu un an si jumatate de Adrian Titieni. „Situatia este una urata si nedemna. Adrian Titieni este omul care a ajutat-o pe fosta nevasta in cariera, iar acum il pregateste si pe Papadopol sa ajunga profesor. Tot el l-a si bagat in facultate. Pacat ca din atatea femei a gasit-o exact pe fosta sotie a profesorului sau. E lipsa de barbatie aici”, au spus prieteni de-ai celebrului actor, regizor si rector Adrian Titieni pentru sursa mai sus-mentionata.

Contactata telefonic, Adriana Titieni, care acum se numeste Adriana Irimescu, nu a vrut sa discute despre noua ei poveste de dragoste. „Nu comentez despre viata mea privata”.