sâmbătă, 26 septembrie 2020

Irina Loghin a ajuns la spital. Artista este suspectă de coronavirusIrina Loghin a ajuns la spital după ce soțul ei a fost depistat cu coronavirus. În acest moment, artista se află în spital unde așteaptă rezultatul testului de COVID-19. Irina Loghin a ajuns la spital. Artista este suspectă de coronavirus Cântăreața de muzică populară, Irina Loghin trece prin momente cumplite după ce soțul său, Ion Cerna a fost depistat cu coronavirus. Momentan, artista, în vârstă de 81 de ani se află la spital, pentru a afla dacă este și ea infectată cu virusul care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. Chiar dacă se află sub supravegherea medicilor, artista suportă cu greu internarea temporară. În urmă cu câteva zile, soțul artistei a fost pe litoral cu fiul lor, Ciprian. Potrivit cântăreței, soțul ei este asimptomatic și se simte bine, dar este internat în spital. Hong Kong Scientists Report Genuine Case of Coronavirus Reinfection „Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.’, a declarat Irina Loghin la România TV. Irina Loghin, suspectă de coronavirus După ce soțul ei a fost diagnosticat cu coronavirus, Irina Loghin este nevoită să stea internată în spital pentru a afla dacă este și ea infectată cu SARS-COV2. Conform spuselor artistei, are gust, miros și poftă de mâncare. Cu toate că nu rezistă să stea închisă și să aștepte cu sufletul la gură rezultatul testului, cântăreața de muzică populară este mulțumită de condițiile spitalului. ‘Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”, a mai spus Irina Loghin. La începutul pandemiei de coronavirus, Irina Loghin le transmitea oamenilor să rămână în case și să aibă răbdare pentru că totul se va termina cu bine. Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România.

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Irina Loghin a ajuns la spital după ce soțul ei a fost depistat cu coronavirus. În acest moment, artista se află în spital unde așteaptă rezultatul testului de COVID-19.

Irina Loghin a ajuns la spital. Artista este suspectă de coronavirus
Cântăreața de muzică populară, Irina Loghin trece prin momente cumplite după ce soțul său, Ion Cerna a fost depistat cu coronavirus.

Momentan, artista, în vârstă de 81 de ani se află la spital, pentru a afla dacă este și ea infectată cu virusul care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. Chiar dacă se află sub supravegherea medicilor, artista suportă cu greu internarea temporară.

În urmă cu câteva zile, soțul artistei a fost pe litoral cu fiul lor, Ciprian. Potrivit cântăreței, soțul ei este asimptomatic și se simte bine, dar este internat în spital.

Hong Kong Scientists Report Genuine Case of Coronavirus Reinfection

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.’, a declarat Irina Loghin la România TV.

Irina Loghin, suspectă de coronavirus
După ce soțul ei a fost diagnosticat cu coronavirus, Irina Loghin este nevoită să stea internată în spital pentru a afla dacă este și ea infectată cu SARS-COV2.

Conform spuselor artistei, are gust, miros și poftă de mâncare. Cu toate că nu rezistă să stea închisă și să aștepte cu sufletul la gură rezultatul testului, cântăreața de muzică populară este mulțumită de condițiile spitalului.

‘Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”, a mai spus Irina Loghin.

La începutul pandemiei de coronavirus, Irina Loghin le transmitea oamenilor să rămână în case și să aibă răbdare pentru că totul se va termina cu bine. Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă