miercuri, 23 septembrie 2020

Irina Loghin, în DOLIU de sărbători. Fuego: „A devenit ca un copil pentru ea”

Știrile zilei

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Cel mai toxic aliment din lume. Romanii il consuma ca pe o delicatesa

Cel mai toxic aliment din lume. Multi fug de el, dar la noi este consumat precum o delicatesa, Romanii...

ULTIMĂ ORĂ: Creștere URIAȘĂ a numărului de cazuri de coronavirus în România. Cifrele au EXPLODAT în ultimele 24 de ore!!

Coronavirus România, bilanț 22 septembrie. Până astăzi, 22 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 114.648 de cazuri de...

Cântăreața Irina Loghin a avut parte de clipe triste de sărbători. Iată pe cine a pierdut artista.

Artista de muzică populară și-a pierdut unul dintre cei mai dragi și credincioși prieteni.

Este vorba de câinele său, Tomiță, un ciobănesc german extrem de inteligent, după care suferă enorm și despre care spune că era prietenul său cel mai bun, cel cu care se plimba în fiecare seară în Herăstrău, iar lumea susține că erau nelipsiți.

„A fost prietenul meu de 13 ani. Imaginați-vă, zi de zi, în parc cu el. Nu credeam că o să-mi rămână așa un gol în suflet. Lumea ne crede anormali, nebuni, dar suferi enorm de mult”, a spus Irina Loghin, citează cancan.ro.

Ce spune Fuego despre pierderea artistei
„În această perioadă, doamna Irina Loghin l-a pierdut pe Tomiță, câinele ei drag, sufletul ei, cu care mergea în permanență în parc, seară de seară. Am stat o oră la telefon să încerc îi spun că, până la urmă, cu toții vom pleca. Nu știm clipa și ceasul. L-a iubit atât de mult pe acest câine, a fost un ciobănesc german cu pedigree, extraordinar de frumos, care, credeți-mă, o înțelegea atunci când vorbea cu el. Era atât de deștept, fără să fie dresat. A devenit ca un copil pentru ea”, a declarat Fuego, citează aceeași sursă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă