15.2 C
București
joi, 13 mai 2021

Irina Loghin, transformare radicală. „Regina muzicii populare” cu greu mai poate fi recunoscută

Îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin a renunțat la costumul tradițional și a ieșit la plimbare. Nu a fost singură, ci împreună cu soțul ei. Astfel, zilele trecute, „Regina muzicii populare” și Ion Cernea au putut fi văzuți în parcul Herăstrău din Capitală, la o plimbare romantică.

Artista nu se dezice de ritualul ei aproape zilnic! În ciuda faptului că este trecută de prima tinerețe, Irina Loghin arată foarte bine! Iar în locul sălii de fitness, artista preferă plimbările lungi în parc, alături de soțul ei. Echipați corespunzător, cu geci groase, haine sport, căciulă și fular, dar și cu masca de protecție la purtător, Irina Loghin și Ion Cernea au luat o gură de aer proaspăt.

Cei doi soți au pornit agale pe aleile din parcul Herăstrău și și-au limpezit gândurile. Ion Cernea avea mersul un pic mai greoi, însă Irina Loghin îl aștepta răbdătoare ca să țină pasul cu ea. Au povestit pe îndelete și s-au bucurat, în liniște, de plimbarea de după-amiază. Ulterior, după ce au dat câteva ture de parc, cei doi soți s-au îndreptat spre casă.

Este căsătorită de-o viață cu Ion Cernea
Supranumită „Regina muzicii populare”, Irina Loghin are destinul unei învingătoare. Artista s-a născut într-o familie numeroasă, cu șase frați, și a cunoscut lipsurile în copilărie. Talentul însă a ajutat-o pe Irina Loghin să răzbească. La puțin timp după ce și-a făcut debutul în muzică, numele ei avea să fie pe buzele tuturor.

Pe lângă succesul în plan profesional, Irina Loghin a avut de asemenea o viață liniștită în plan personal. Deși a fost râvnită de-a lungul timpului de mulți bărbați, de mai bine de patru decenii, artista își împarte viața cu Ion Cernea. Cei doi s-a cunoscut în tinerețe, la un ștrand, și de atunci sunt de nedespărțit.

Ion Cernea a reușit să o impresioneze din prima zi pe Irina Loghin, mai ales cu postura sa, el fiind campion de lupte greco-romane. A reprezentat, de altfel, România la Jocurile Olimpice, dar și la Campionatele Europene și Mondiale.

„Când s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arată bine, era manierat. Era și bun prieten cu Benone Sinulescu. Într-o zi au stabilit să meargă la ștrand, iar Benone a chemat-o și pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasă, curtată de mulți bărbați. Au fost mulți care au încercat să o impresioneze, dar numai Ion a avut câștig de cauză”, a mărturisit un apropiat de-al Irinei Loghin în urmă cu ceva timp.

Irina Loghin a învins noul coronavirus
La sfârșitul lunii august, solista de muzică populară a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală, alături de soțul și fiul ei, pentru a primi tratamentul specific coronavirusului. Din fericire, Irina Loghin a făcut o formă ușoară a bolii și și-a revenit spectaculos după situația neplăcută prin care a trecut.

„Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună.

Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a fost mesajul artistei, postat atunci pe contul de socializare.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate