35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Irinel Columbeanu, adevărul depre relația cu Monica Gabor: “Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea”

Irinel Columbeanu a spus recent în cadrul unei emisiuni TV adevărul despre relația cu Monica Gabor. Pe lângă asta, fostul milionar de la Izvorani a vorbit și despre viața modestă pe care o duce acum.

“Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte, iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi”, sunt doar câteva din declarațiile făcute de Irinel Columbeanu în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D, moderată de Denise Rifai.

Irinel Columbeanu, adevărul depre relația cu Monica Gabor
Irinel Columbeanu a vorbit cu sinceritate depre relația cu fosta sa soție Monica Gabor, dar și despre viața modestă pe care o duce la ora actuală.

Fostul milionar de la Izvorani a participat la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a răspuns celor „40 de întrebări”.

Irinel a spus ce a stat la baza relației sale cu Monica Gabor.

“Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri.

Nu, nu sunt răzbunător, dar consider că trebuie să dai o replică la ceva care îți este prezentat. Dumneavoastră ați prezentat mai multe aspecte, mereu acesta e prea lung (n.red. referitor la faptul că mereu Irinel și-a reciclat cadourile) și multe lucruri pe care le relatați dumneavoastră sunt din gura presei.

Sincer nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depășițe de valorea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont.”, a spus fostul milionar.

M-a iubit Monica Columbeanu, dar nu că modalitate de a scăpa de viața modestă pe care o ducea, ci eu cred că m-a iubit”, a declarat Irinel Columbeanu la Kanal D.

Irinel Columbeanu, viață modestă din prezent
Prezent ani la rând în topul celor mai bogați români, acum Irinel duce o viață modestă, dar liniștită după cum spune chiar el. În ultimii ani, milionarul a pierdut aproape toată averea după mai multe eșecuri în afaceri și după ce a fost executat silit de către bănci.

“Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte, iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi.

Cheltuiesc pe mâncare undeva între 30 și 50 de milioane cred, se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna, nu am atâta răbdare.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție.

Eu zic că sunt un om de afaceri bun și mai departe nu știu cum să duc răspunsul la această întrebare și nu știu cum să duc la partea cu cinstea.

Cred că ar trebui dezbătut aici pentru că știu că se spune că nu ai cum să faci bani mulți și să fii cinstit. Acest lucru e considerat un paradox care a priori nu există, nu ar fi oameni de afaceri cinstiți sau dacă sunt cinstiți, ei sunt și proști.

Da, am fost tot timpul cinstit în afaceri și nu numai în afaceri, ci toată viața mea și consider că acest lucru face parte din cele mai de bază calități ale unui om.

Banul are și un alt viciu, te tentează să nu fii cinstit, de aceea mă refer la faptul că atunci când nu mai ai povara atâtor de mulți bani te simți mai ușurat, adică mai puțin tentat”, a adăugat fostul soț al Monicăi Gabor.

„Oamenii când se despart spun lucruri oribile”
Irinel a vorbit și despre despărțirea de Monica Gabor. Acesta a spus că oamenii apelează la tot felul de lucruri oribile atunci când se despart. Mai mult decât atât, părțile implicate în divorț sunt nevoite să declare lucruri oribile, totul la sfatul avocaților.

“Nu sunt violent, deloc. Câteodată un soț și o soție, atunci când hotărăsc să se despartă fiecare în felul lui trebuie să facă niște lucruri absolut oribile, să declare anumite lucruri la sfatul avocaților.

Rareori se întâmplă să ajungă acei oameni într-un studio de televiziune și să trebuiască să explice ce au vrut să însemne acele declarații.

Dacă nu ar fi fost aceștia și mulți reporteri care să ducă la un final așa apocaliptic al divorțului, lucrurile ar fi fost mult mai pașnice, cum de altfel erau în casa noastră.

Nu sunt ghinionist în dragoste, deloc. Că să lămuresc un lucru, nu e bine să stai nici prea mult timp împreună, acest lucru nu îl știam.

Deci poate că este puțin pripită acest lucru pe care îl spui când are loc căsătoria (n. red. până când moartea ne vă despărți), dar frumusețea constă în a aplica acest principiu, ci nu neapărat în a verifica pe propria piele cât este de adevărat” a declarat Columbeanu.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate