Italia. Sătul de certurile cu iubita, un român i-a implorat pe carabinieri să-l ducă la închisoare: ”Nu o mai suport! Arestaţi-mă, vă rog!”

Un român, în vârstă de 49 de ani, s-a dus la poliţie în Italia şi i-a rugat pe oamenii legii să-l aresteze pentru că nu mai suportă certurile du iubita sa.

Valentin, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a cunoscut online o româncă rezidentă în oraşul italian Pontedera, în Toscana.

Bărbatul a plecat dintr-un sat din România în casa partenerei sale din Italia, în speranţa că va scăpa de un mandat de arestare emis pe numele lui pentru mai multe infracţiuni comise în ţară.

Pentru că pe numele lui fusese emis un mandat european de arestare, românul a fost arestat imediat după ce-a sosit în Pontedera, unde era aşteptat de carabinieri.

În aşteptarea extrădăriii în România, românul a indicat locuinţa noii sale iubite ca locul în care să fie consemnat în arest la domiciliu.

Numai că relaţia din online nu s-a dovedit a fi la fel de roz şi în viaţa reală. Cei doi ajunseseră să se certe din orice şi se acuzau de diverse lucruri.

După ultima ceartă, Valentin a plecat din apartamentul iubitei sale, chiar dacă ştia că astfel va comite o infracţiune. După câteva sute de metri a ajuns în Via Lotti, unde se află sediul carabinierilor din Pontedera.

Cum i-a văzut poliţişti, Valentin s-a dus glonţ la ei şi i-a implorat: ”M-am certat din nou cu iubita mea, nu o mai suport! Arestaţi-mă, vă rog!”. Dorinţa sa i-a fost împlinită pe loc.

După ce şi-a petrecut noaptea în arest, Valentin a fost prezentat marţi, 29 martie, în faţa instanţei de judecată.

Judecătorul care a instrumentat cazul i-a făcut românului o nouă surpriză neplăcută. L-a plasat din nou în arest la domiciliul iubitei sale, în aşteptarea procesului de extrădare, stabilit să aibă loc peste aproximativ o lună de zile, şi l-a sfătuit să fie mai îngăduitor cu partenera sa.

Bărbatul a încercat să îl sensibilizeze pe judecător explicându-i de ce preferă închisoarea mai degrabă decât compania femeii: „Sunt liniştit doar când dormim. Întotdeauna ne certăm. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor la bucătărie”.