duminică, 29 noiembrie 2020

Îți dai seama cine e în fotografie? Era de o frumusețe răpitoare încă de mică, iar acum e o divă

Știrile zilei

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

Alte noi localitati intra in carantina

Orasul Cernavoda si alte trei comune din judetele Constanta si Alba intra in carantina incepand de sambata seara, respectiv,...

E cunoscută în toată România pentru firea ei efervescentă. E o divă, cum îi place să își spună, iar recent a reapărut în atenția presei după ce fostul ei soț a divorțat. Era de o frumusețe răpitoare încă de mică, astfel că nu e de mirare de ce a ajuns atât de repede să aibă succes.

Dacă te uiți la fotografia de mai jos, îți dai seama despre cine e vorba? Dacă nu ți-ai dat seama nici din descriere, nici din fotografie, îți spunem noi cine e acest copil simpatic: Oana Zăvoranu. Bruneta a publicat această fotografie în urmă cu ceva timp pe Instagram și a devenit virală în scurt timp. Descrierea care însoțește imaginea nu putea fi altfel decât unică, în stilul caracteristic al brunetei:

Fotografia virală a Oanei Zăvoranu
„Când eram mică voiam să mă fac PECOISTĂ 😂😂😂, adică lucrătoare la PECO, deoarece ador mirosul de benzină, motorină, gaz, neofalină, acetonă, etc … 😜😜😜 Mie mi-a ieșit să devin ȘEFĂ, ȘMEKERĂ, MAFIOATĂ ȘI DIVĂ”, a scris Oana Zăvoranu.

Nu este singura poză veche cu care Oana Zăvoranu și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare. Cu o descriere la fel de picantă, Oana a arătat tuturor cum arăta când avea doar 16-17 ani. De această dată, e ușor de recunoscut! Cu părul vâlvoi și ceva mai scurt, Oana nu s-a schimbat prea mult în 30 de ani.

Oana Zăvoranu, despre divorțul lui Pepe
Oana Zăvoranu a fost personajul pricipal în multe scandaluri. Recent, a lansat câteva atacuri acide la adresa lui Pepe, fostul ei soț, care a anunțat că va divorța de Raluca Pastramă.

„V-am răspuns ca să nu mă mai întrebați 😂😂😂

Râsul ne face bine, așa că ascultați ca să vă destindeți 😂😂😂
Și nu mai puneți ‘botu la vrăjeli…e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da lasă că de Crăciun la ‘insistențele fanilor 😂😂😂….miraculos or să se ‘împece 😂😂😂…chill…😉😉😉…astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor…iar ‘soțu trebuia să învețe să ‘joace mai bine că doar a stat cu o actrița în casă atâția ani…stai jos, notă 4 😂😂😂
Have Fun and Enjoy
Love, Oana ♥️

P.S….. mie sincer mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă ‘dramă cu iz de regie fâsâita…”, a fost mesajul Oanei.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă