10.7 C
București
luni, 8 martie 2021

De-a dreptul emotionant! Ce face acum mama Aurei Ion, la șase ani de la moartea fiicei sale

Mama Aurei Ion muncește zi și noapte!

Șase ani s-au împlinit de la tragicul accident aviatic din Munții Apuseni: Aura Ion, studentă la Medicină, și pilotul Adrian Iovan și-au pierdut viețile în condiții greu de imaginat. Au fost localizați după prea multe ore, iar echipele de intervenție nu au mai putut face nimic. Tanara a fost înmormântată în Cimitirul Ghencea, cu onoruri militare, fiind profund regretata.

După pierderea suferită, mama Aurei Ion s-a focusat pe a ajuta copiii nevoiasi. Mai exact, atentia ei a fost indreptata catre asociația pe care a înfiinațat-o în memoria fiicei sale. Femeia croșetează diverse lucruri și vinde mărțișoare. Cu banii stransi ofera ajutoare copiilor saraci.

Recent, o femeie din capitală a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant în care povestește cum a întâlnit-o pe mama Aurei Ion.

„Chiar în fața zonei cu hot-dog, mi-a atras atenția un stand cu mărțișoare, care avea alături un benner. Citesc în grabă și aflu că este vorba despre Asociația „Aura Ion”. Vă mai amintiți de tânăra care a pierit acum șase ani în accidentul aviatic din Apuseni, alături de pilotul Adrian Iovan? Familia sa a înființat o asociație pentru oferirea unei șanse la educație copiilor sărmani. M-am gândit că, dacă tot trebuie să cumpăr mărțișoare, măcar să fac și eu un gest frumos. Am luat zece inimioare drăguțe și am dat să plec, felicitând-o pe doamna de la stand pentru inițiativă.

Mama Aurei Ion

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate