vineri, 25 septembrie 2020

De-a dreptul emotionant! Ce face acum mama Aurei Ion, la șase ani de la moartea fiicei sale

Știrile zilei

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Mama Aurei Ion muncește zi și noapte!

Șase ani s-au împlinit de la tragicul accident aviatic din Munții Apuseni: Aura Ion, studentă la Medicină, și pilotul Adrian Iovan și-au pierdut viețile în condiții greu de imaginat. Au fost localizați după prea multe ore, iar echipele de intervenție nu au mai putut face nimic. Tanara a fost înmormântată în Cimitirul Ghencea, cu onoruri militare, fiind profund regretata.

După pierderea suferită, mama Aurei Ion s-a focusat pe a ajuta copiii nevoiasi. Mai exact, atentia ei a fost indreptata catre asociația pe care a înfiinațat-o în memoria fiicei sale. Femeia croșetează diverse lucruri și vinde mărțișoare. Cu banii stransi ofera ajutoare copiilor saraci.

Recent, o femeie din capitală a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant în care povestește cum a întâlnit-o pe mama Aurei Ion.

„Chiar în fața zonei cu hot-dog, mi-a atras atenția un stand cu mărțișoare, care avea alături un benner. Citesc în grabă și aflu că este vorba despre Asociația „Aura Ion”. Vă mai amintiți de tânăra care a pierit acum șase ani în accidentul aviatic din Apuseni, alături de pilotul Adrian Iovan? Familia sa a înființat o asociație pentru oferirea unei șanse la educație copiilor sărmani. M-am gândit că, dacă tot trebuie să cumpăr mărțișoare, măcar să fac și eu un gest frumos. Am luat zece inimioare drăguțe și am dat să plec, felicitând-o pe doamna de la stand pentru inițiativă.

Mama Aurei Ion

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă