marți, 14 iulie 2020

Iubirea nu tine cont de varsta. A devenit mamă la 25 de ani. Tatăl copilului are 70

Știrile zilei

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

„M-am îndrăgostit de el chiar în clipa în care i-am văzut pentru prima dată fața. A fost foarte straniu, pentru că toată lumea se concentra pe diferența de vârstă dintre noi doi. Mi s-a părut că este atât de chipeș și fermecător! Pur și simplu mă bucuram de fiecare dată când venea la bar”, a povestit Stefani Walper, tânăra de 25 de ani, căsătorită cu un bărbat de 70 de ani, cu care are un fiu de doi ani.

Stefani Walper l-a întâlnit pe Don la barul la care ea este angajată. S-a îndrăgostit imediat de el, iar intr-o seara au dansat pana tarziu, apoi s-au retras in locuinta ei. Avea 20 de ani atunci si nu i-a fost usor, intrucat familia ei nu a reactionat pozitiv. „Mama mea nu a fost deloc de acord. Niic tatăl meu, iar despre fratele meu nici nu mai spun! Toți trei au crezut că fac o greșeală imensă”, a povestit Stefani.

„Când am aflat că are o relație cu un bărbat de o seamă cu tatăl ei, am fost șocată. M-am gândit că pierde timp în care ar putea cunoaște pe cineva de vârsta ei”, a spus Janet, mama tinerei. In timp, familia tinerei a început să accepte relația lor.

„Care e problema? El e omul care îmi pune benzină în mașină, îmi aduce flori, îmi lasă bilețele frumoase pe oglindă și îmi masează tălpile și spatele în fiecare seară, după serviciu”, a completat tânăra.

„Nu cred că avem ceva de demonstrat cuiva. Trebuie doar să ne trăim viața cât mai frumos și să ne creștem fiul cât de bine putem”, a adaugat apoi Don, care a recunoscut că atunci când se plimbă cu fiul său pe stradă, oamenii cred că este bunicul băiatului, dar a precizat că nu ii afecteaza si nici nu se obosesc sa le spuna ca, de fapt, el este tatal.

Inainte de Ziua Îndrăgostiților, Stefani si Don ne reamintesc că iubirea nu ține cont de vârstă. Sunt împreună de cinci ani și s-au căsătorit în urmă cu un an, în ciuda diferenței uriașe de vârstă de 45 de ani! Cu toate acestea, cei doi încă primesc comentarii negative atat in mediul online, cat și pe stradă.

 

 

 

 

 

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Iubirea nu tine cont de varsta. A devenit mamă la 25 de ani. Tatăl copilului are 70 2